Gayet güzel. Metro serisinin bu fiyatının süregelmesi oldukça iyi. Herkes tarafından rahatlıkla ulaşılabilir konumda. Alan Wake 2'ye de göz atmanızı öneririm.
Bence iyi. Metro serisi kendi başına iyi seri bence. Oynamadım ama arkadaşım oynamıştı iyi kanka demişti. Uncharted'ı oynadıysan Dying Light'ı da denemeni öneririm.
On numara sepet olmuş. Eklemek istersen bu şarı da ekleyebilirsin:
The Last of Us
The Witcher 3
Alan Wake 2
Cyberpunk 2077
Detroit Become Human
The Walking Dead Definitive Series
God of War ve Uncharted güzel oyunlardır hıkaye ve oynanış olarak tatmin ederler. Son zamanlarda oynadığım tüm PS oyunlarını beğendim ben şahsen
Metro ise güzel oyundur ben Metro Exodus alıp oynamıştım onunda hikayesi ve oynanışı güzeldi. Sepet güzel ayrıca oynamadıysan Witcher 3 önerebilirim arkadaşın bahsettiği Cyberpunk 2077 'de iyidir.
Bence iyi. Metro serisi kendi başına iyi seri bence. Oynamadım ama arkadaşım oynamıştı iyi kanka demişti. Uncharted'ı oynadıysan Dying Light'ı da denemeni öneririm.
Şöyle, Dying Light 1'i al. The Following'i de hikayenin devamı için al. Sonra Dying Light 2'yi alabilirsin ama arada çok fark var yani şöyle şimdi birinde harran, kyle, daö güçte, dünya hâlâ ayakta vs. vs. Ama ötekisinde aslında aynı lore aynı evren ama aynı hissiyatı vermedi bende. Sanki farklı oyun gibi geldi.