Epic ve uPlay ac: Sayndicate açmıyor

Ben oradan For Honor aldığımda indirebilmiştim. Ve aynı hatayı diğer oyunlarda da alıyorum

@Raitogan güvenli internet kullanıyor musunuz?
Evet
Oyunu Epic Games ya da Steam üzerinden alırsanız, UPlay üzerinden indiremezsiniz. Yani her türlü Epic games üzerinden indireceksiniz. UPlay ile yapılan bağlantı, sadece online hizmetleri için geçerlidir.

Mesela ben de Rainbow Six siege oyunu Steam üzerinde bulunuyor. UPlay hesabımı, Steam ile bağladığımdan oyun Uplay kütüphanesin de gözüküyor. Ama oyunu Steam üzerinden indirmem gerekiyor. Yani UPlay kütüphanesine eklenen temsili diyebiliriz. UPlay üzerinden oynamak için ayrıca oyunu almanız gerekiyor.

Mesela Witcher 1 ve 2 oyunlarını Steam üzerinden satın aldım. CD Projekt RED ait GOG platformu üzerinde bu oyunları ayrıca etkinleştirdim. GOG üzerinden bu oyunları oynayabiliyorum. Sadece GOG bazı kendi oyunları için buna izin veriyor.
Fakat Epicden indirdiğimde de resimdeki sorunu alıyorum

Eğer yapabiliyorsanız güvenli interneti kapatmayı veya VPN kullanarak indirmeyi deneyebilir misiniz? Bir çok sorun bu yüzden oluyor sanırım.
Güvenli internetle ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü Steamden aldığım Watch Dogs 2 yi rahatça indirip oynayabiliyorum aynı şekilde Epicde Fortniteda da bir sıkıntı yaşamadım

Merhaba arkadaşlar bir sorunum var epic Game'den aldığım bir oyunu u play doğrulamasından sonra indirdim ama oyunu indirdiğim halde giriiş yapınca bir daha u playden indirmemi istiyor bu durum hakkında bilgisi olan.

Merhaba arkadaşlar bir sorunum var epic Game'den aldığım bir oyunu u play doğrulamasından sonra indirdim ama oyunu indirdiğim halde giriiş yapınca bir daha u playden indirmemi istiyor bu durum hakkında bilgisi olan.
Aynısı şuan bende de var. Düzeltebildin mi sorunu

Aynısı şuan bende de var. Düzeltebildin mi sorunu
Keşke indirmeyi Epic'ten başlatmasaydınız. Çalışacağından emin olmamakla beraber şunu deneyebilirsiniz:
Uplay'den indirmeyi başlatın, Uplay klasör oluşturduğunda indirmeyi durdurup Epic'teki dosyaları içine atın. Ardından indirmeyi devam ettirmeyi deneyin. Dediğim gibi çalışacağından emin değilim ama umarım olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı