Epic yerine Steam'i tercih etmem mantıksız mı?

Dostum elbette. Bu senin tercihin, kimse karışamaz. Burada ki amaç Steam ile Epic'i özellikleriyle, rahatlığı ile karşılaştırmak. Bunun dışında kimin haddine. Ben almayın demiyorum ki.
Katılıyorum tamamen platform bakımından sana epicin steam ile karşılaştırılması bile saçma sadece korsan oyun oynamak istemediğim için tercih yapıyorum.
 
Aradaki fiyat cok yuksek ben Steam'i tercih etmemin nedrni Steam cuzdanimin olmasi bana Epic'le Steam arasinda hiçbir fark yokmus gibi geliyor zaten oyun ayni oyun arayuzu oynamicanki.
 
Steam ve Epic kıyaslanamaz bile. Elbette her oyunu Steam e almaya çalışın. Ancak 50 TL üzeri bir fiyat farkı da çok fazla. İndirim dönemlerinde almak istediğiniz oyun Epicte varsa kuponları da kullanarak Epicten alın. Bir de bedava oyunları alırsınız. Bunun dışında çok kullanışlı bir platform değil.
 
Epic'te 2 tane oyuna 130 TL kuponla birlikte 144 TL vermek yerine, Steam'de aynı oyunlara 274 TL vermeye karar verdim. Epic bana nedense hiç orijinal havası vermiyor sanki Torrent kullanıyormuşum gibi bir his var. Yaptığım şey çok mu mantıksız?

Sen de bizdensin kardeşim. Ben de Epic'den bir şey indirirken Torrent indirmiş gibi hissediyorum. Epic'de 130 TL insirim kuponu varken Steam'den RDR2 ve red Dead Online aldım ben de.
 
Epic'te 2 tane oyuna 130 TL kuponla birlikte 144 TL vermek yerine, Steam'de aynı oyunlara 274 TL vermeye karar verdim. Epic bana nedense hiç orijinal havası vermiyor sanki Torrent kullanıyormuşum gibi bir his var. Yaptığım şey çok mu mantıksız?
Bakın bu duruma açıklık getirmek istiyorum nedenini soyliyeyim yani oyuncu oyundan zevk alır hangisinden alsam hangisinin daha iyi launcher vardır hangisinde başarımlar vardır hangisi dahha cok içerik barındırır bence önemi yok oyuncu oyuna nekadar az para öderim diye düşünür ve kampanya nerde fazlaysa oraya yonelmelidir yani iki yerde orjin oyun sunuyor yaani oyuncu oyundan zevk alır onun harici fazla ilgilendirmez yani sonuçta iki sitede orjin oyun veriyor yani hangisi daha iyi hangisi daha kötü demeden ayırt etmeden hangisi daha çok kampanya yapıyor hangisi daha çok indiriuim uapiyor atıyorum bir oyun var x oyunu bakarsın epige bakarsın steame en fazla indirim neredeyse alırsın oyuncu ekonomiye bakar kampanyaya indirime sitenin o oyunu tüketiciye aldırmasi için yaptığı eylemler önemli nekadar oyuncu cekebilirim yani oyuncuda düşünmeli ben bir oyun Alacam su site indirimi fazla yapmış kuponda vermiş ben buna hucmedeyim kaçırmamayim yani site fark etmemesi gerekirken kendiniz için en yararı gozetirken gidiyorsunuz şunda başarım sistemi var şu dahhaa çok kullanılıyor şunda fazla içerik var ondan allayim oyunu diyorsunuz indirimde kaçıyor kampanyada yararda herşey bitmiş oluyor oyuncu hiç bunları düşünmeden direk ağa direk en mantıklısı su indirim şu sitede fazla kampanya şu sitede fazla ben alayım mantığında olması lazım bak ben objektif konuşuyorum su siteyi fazla kullanın şuna yoğunluk verin demiyorum steamdemi daha çok indirim yapılmış oyuna veya epictemi en mantıklı sizin için en yararlı kararı verindiyorum ikisini kullanmak size özgü ama firmaya orjinal gibi hissetmiyorum gibi garip garip şeyler söylemek firmayı biraz aşağılamak olur neden ağa en basitinden çok ünlü bir rokstar oyunu nu ucretsiz verdi başka oyunları ücretsiz verdi kupon verdi bunları göz ardı edip bide böyle şeyler söylemek garip objektif konuşuyorum beni anlayan anladı
Yükledin oynadın mı hocam bir sıkıntı yaşadın mı?
Valla knk rdr yükledim çok şey yükledim ama bir sikitni görmedim ben
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı