EpicGames İade Etmedi

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar. Bundan yaklaşık 3-4 hafta evvel Beyond two Souls isimli oyunu ön sipariş vermiştim. İlk başta satın alırken hata vermişti bakiyemden kesilmişti ve ertesi gün iadesi yapılmıştı. Bir daha denedim yine aynısı oldu. Bende havale aracılığı ile deneyip almaayı düşündüm. Yine hata verdi ve bakiyemden kesilmesine rağmen kütüphaneme eklenmedi oyun. Aradan 2 gün geçmesine rağmen iade edilmemişti. Bende iletişim kurarak durumu belirttim. 4 ila 5 gün içinde iade işlemi yapılır denildi. Daha sonra 15 gün içinde dediler. Oyunu tam olarak 23/05/2019 tarihinde satın aldım. Dekontu v.s elimde. Henüz bi iade işlemi yapılmadı. Banka ile görüştüğümde dilekçe verebilirsiniz dediler.
Sizce dilekçe vermelimiyim ? Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz ?

Eğer oyunu aldıktan 24 saat geçmeyip iade ettiysen 1 aya kadar uzar gelme süresi çünkü para provizyonda bekletiliyor. Bana iki kez iade ettiler. 😁
Hayır hocam oyunu aldım sayılmaz. Satın aldım fakat bir hata ile karşılaştım * satın almamış gibi gösterdi * buna rağmen bakiyemden eksilmişti

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı