EpicGames Launcher yavaş indirme sorunu

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar arkadaşlar. 16mbps internet hızınsa sahibim. Fakat EpicGames Launcher'den World War Z 'yi indirrken indirme hızım ya 400 ila 100 kb arası değişiyor. Sizlerde de oluyor mu böyle ? Başka bir platformdan oyun indirdiğim zamanlar sorunsuz 1.8 MB ile indirme yapabiliyorum.

396519

O gösterge saniyelik olarak göstermiyor. Epic Games çok saçma bir sistem yapmış ama normal hızında indiriyorsun, endişelenmeye gerek yok.

İyi akşamlar arkadaşlar. 16mbps internet hızınsa sahibim. Fakat EpicGames Launcher'den World War Z 'yi indirrken indirme hızım ya 400 ila 100 kb arası değişiyor. Sizlerde de oluyor mu böyle ? Başka bir platformdan oyun indirdiğim zamanlar sorunsuz 1.8 MB ile indirme yapabiliyorum.

Eki Görüntüle 396519
O değilde bu kadar nokta atış olmaz yani., Google'a Warz yazmadan Epic Games indirme sorunu yazdım konusu zaten açılmış. Aynı sorun şuan bende de var.

Aynı sorun bende de var fakat sıkıntı hız değil stabilite.Hız grafiği bir aşağı bir yukarı hareket ediyor.0 kb/s seviyesinde uzun zaman geçirdikten sonra 160'a çıkıyor,max 300 görüp geri yerin dibine giriyor.Epic Store'u severim fakat böyle hatalar insanın sinirini bozuyor.Oysaki Steam'den indirme yaparken hiç böyle olmuyordu...

Eki Görüntüle 396519
Sorunu düzeltebildinmi bende aynı sorunu yaşıyorum
İyi akşamlar arkadaşlar. 16Mbps internet hızınsa sahibim. Fakat EpicGames Launcher'den World War Z'yi indirrken indirme hızım ya 400 ila 100 KB arası değişiyor. Sizlerde de oluyor mu böyle? Başka bir platformdan oyun indirdiğim zamanlar sorunsuz 1.8 MB ile indirme yapabiliyorum.

Eki Görüntüle 396519

Bendede aynı sorun var sorunu düzeltebildinmi bende aynı sorun var inmiyor %62oluyor sonra birden %27'e düşüyor

Son düzenleme:
Dostum hala aynı sorun devam ediyor fakat o sıkıntı sadece görünürde öyle. Gerçek indirme hızları değil onlar. Sadece yanlış gösteriyor yani yavaş indirdiği falan yokmuş.

Ben oyumu indirmeye başladığımda%21.9GB gösteriyor sonra %62gelince direkt %27'e düşüyor ve 35GB'ye yükseliyor yani bi türlü inmiyor bunun sorunu nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı