Çözüldü EpicGamesLauncher Geçersiz Sürücü Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Salih Uğur

Hectopat
Bilgisayarımı yeni aldım ve ilk geldiğinde C diskinde 100 GB boş yer vardı. Bu çok sıkıntı çıkarıyordu bu yüzden kalan HDD bölümünü D diski olarak açtım. Fakat C diskinde yer doluyor uyarısı geldiğinde tekrar birleştirmek zorunda kaldım aynı zamanda D diskini silmek zorunda kaldım. Bu işlemden önce D diskinde EpicGamesLauncher yani Fortnite yüklüydü silince gitti tamam. Ama ben bu EpicGamesLauncher'ı tekrar indirmeye çalıştığımda ''Geçersiz sürücü D'' hatası almaya başladım. Ben bu hatayı nasıl gideririm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
TeamViewer ile bağlanılarak çözüldü.

Kayıt Defteri altında yer alan aşağıdaki anahtarda oyunun yüklü olduğu konum A:\Epic Games Fortnite\Epic Games\ idi. Bu kısım C:\ olarak düzeltildi ve sorun çözüldü.

Kod:
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{F7118EF5-320C-4340-99F4-25F970B428A3}

Epic games installdir.jpg
TeamViewer ile bağlanılarak çözüldü.

Kayıt Defteri altında yer alan aşağıdaki anahtarda oyunun yüklü olduğu konum A:\Epic Games Fortnite\Epic Games\ idi. Bu kısım C:\ olarak düzeltildi ve sorun çözüldü.

Kod:
Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{F7118EF5-320C-4340-99F4-25F970B428A3}

Epic games installdir.jpg

Çözüm
Selamlar. Ben de yeni PC aldım ve Win10 pro kurulu ama ben de Epicgames Launcher'ini kurarken Geçersiz sürücü: D:\ hatasını alıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. İyi günler.

Selamlar bende PC Epic Games Launcher'ı indirdim ve açmaya çalıştığımda geçersiz sürücü E hatasını gördüm. Yardım ederseniz sevinirim.

Ben de aynı hatayı alıyorum. Lütfen biri team viewer indirsem yardım edebilir mi?

Merhaba kolay gelsin ben dediğiniz gibi kayıt defterini açtım aradım taradım bulamadım verdiğiniz kopyala yapıştır yapıyorum yine de bulamıyorum bir yardım ederseniz sevinirim.

Aldığınız hata konu sahibi ile aynı mı? Sürücü harfi ne yazmakta?
Aynı hata ve dediğiniz gibi kayıt defterinde arattığım halde bulamıyorum. Sürücü harfi D olarak gözüküyor. Rica etsem teamviewer bağlatısı ile düzeltebilir misiniz? Gerçekten denedim ve çözümünü bulamadım Recep bey.

Recep bey mesaj yazdım ama uyarı yedim pek anlamıyorum forumlardan geçersiz sürücü D olarak gözüküyor dediğim gibi kayıt defterinde bulamıyorum. Kopyala yapıştır aradım taradım bulamadım yardımcı olursanız TeamViewer ile bi baksanız ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı