Bilgisayarımı yeni aldım ve ilk geldiğinde C diskinde 100 GB boş yer vardı. Bu çok sıkıntı çıkarıyordu bu yüzden kalan HDD bölümünü D diski olarak açtım. Fakat C diskinde yer doluyor uyarısı geldiğinde tekrar birleştirmek zorunda kaldım aynı zamanda D diskini silmek zorunda kaldım. Bu işlemden önce D diskinde EpicGamesLauncher yani Fortnite yüklüydü silince gitti tamam. Ama ben bu EpicGamesLauncher'ı tekrar indirmeye çalıştığımda ''Geçersiz sürücü D'' hatası almaya başladım. Ben bu hatayı nasıl gideririm?
Kayıt Defteri altında yer alan aşağıdaki anahtarda oyunun yüklü olduğu konum A:\Epic Games Fortnite\Epic Games\ idi. Bu kısım C:\ olarak düzeltildi ve sorun çözüldü.
Kayıt Defteri altında yer alan aşağıdaki anahtarda oyunun yüklü olduğu konum A:\Epic Games Fortnite\Epic Games\ idi. Bu kısım C:\ olarak düzeltildi ve sorun çözüldü.
Selamlar. Ben de yeni PC aldım ve Win10 pro kurulu ama ben de Epicgames Launcher'ini kurarken Geçersiz sürücü: D:\ hatasını alıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. İyi günler.
Selamlar. Ben de yeni PC aldım ve Win10 pro kurulu ama ben de Epicgames Launcher'ini kurarken Geçersiz sürücü: D:\ hatasını alıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. İyi günler.
Merhaba kolay gelsin ben dediğiniz gibi kayıt defterini açtım aradım taradım bulamadım verdiğiniz kopyala yapıştır yapıyorum yine de bulamıyorum bir yardım ederseniz sevinirim.
Aynı hata ve dediğiniz gibi kayıt defterinde arattığım halde bulamıyorum. Sürücü harfi D olarak gözüküyor. Rica etsem teamviewer bağlatısı ile düzeltebilir misiniz? Gerçekten denedim ve çözümünü bulamadım Recep bey.
Recep bey mesaj yazdım ama uyarı yedim pek anlamıyorum forumlardan geçersiz sürücü D olarak gözüküyor dediğim gibi kayıt defterinde bulamıyorum. Kopyala yapıştır aradım taradım bulamadım yardımcı olursanız TeamViewer ile bi baksanız ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.