EpicGamesLauncher Unreal Engine 4 Crash Hatası

Abhman

Hectopat
Öncelikle Windows 10 işletim sistemi kullanıyorum. Donanım özelliklerim şu şekilde:
  • AMD Ryzen 5 2600 3.9MHz
  • MSI B450M-A PRO Max 4133MHz(OC
  • MSI GeForce GTX 1660 Ti Ventus XS
  • Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance DDR4 3000MHz
Epic Games Launcher, Launcher'i çalıştırdığım zaman oyunların ve mağazanın göründüğü ana ekranına gelmeden hemen önce aşağıdaki hatayı veriyor.

UE4 Crash Reporter.jpg

Daha önce sitede açılmış konulardaki gibi oyunlara girmeye çalışırken falan hatayı vermediği için o çözümler işe yaramıyor maalesef.
Konu açmadan önce çözüm için yaptığım işlemler:
Uygulamayı silip tekrar yüklemek,
Uygulamayı kurulum dosyası üzerinden onarmak,
Grafik kartının güncel sürümünü kurmak,
Uygulamayı yönetici modunda başlatmak (Uyumluluk kısmından düşük çözünürlükte çalıştırma ve uyumluluk sorunu giderme seçenekleri ayrı ayrı denendi),
Bilgisayarı Windows Defender ile taramak (Hiçbir tehdit bulunmadı),

İnternette yabancı kaynakların bazılarında DirectX ile alakalı ve ikinci grafik sürücü ile alakalı bazı çözümler bulunmuş ancak açıkçası çok detaylı olduğundan anlayamadım.

Unreal Engine sorunlarında genelde ekran kartı sürücüsü ile alakalı çözümler de var. Ancak detaylı ayarlara hakim olmadığımdan çözüm bulamadım.

Teşekkürler.
Bunların yanında Windows'u en güncel sürümüne yükselttim. Kernel32 ve ntdll dosyalarını silip tekrar kurmayı denemek istiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı