Hayırlı olsun size. Ben de kısa zamanda almayı planlıyorum.Ben aldım arkadaşlar epicten indirim kuponu ile. Fakat henüz yükleme fırsatım olmadı
Hayırlı olsun, Türkçe dil seçeneği mevcut mu Epic'te?Ben aldım arkadaşlar epicten indirim kuponu ile. Fakat henüz yükleme fırsatım olmadı
Dostum şöyle düşün,Türk bir oyun firması gerçekten uzun yıllardır beklenen ve tutulacağını bildiği bir oyunu yapıyor,fakat bunu yurt dışında 50 birim paradan,kendi ülkesinde 150 birim paradan satıyor.İsterse euro 500 TL olsun,sonuçta şirket Türk.Elbette bedava istemiyoruz ama bu olay gerçekten çok gülünç.Türkçe dil desteği bile adam akıllı değil oyundaŞaka gibi yorumlar var. Herhalde bedavaya falan almak istiyorlar.
Kendi firman seni düşünüyor mu?
Avrupa'da 50 Euro olan oyun Türkiye'de 150 TL
Ve evet serverlar aynı
Düşünmüyor olsaydı 600 Türk Lirası'nı gömer ve Türkçe eklemezdi.Dostum şöyle düşün,Türk bir oyun firması gerçekten uzun yıllardır beklenen ve tutulacağını bildiği bir oyunu yapıyor,fakat bunu yurt dışında 50 birim paradan,kendi ülkesinde 150 birim paradan satıyor.İsterse euro 500 TL olsun,sonuçta şirket Türk.Elbette bedava istemiyoruz ama bu olay gerçekten çok gülünç.Türkçe dil desteği bile adam akıllı değil oyunda
Teşekkürler, oyunu yeni yükledim. Evet dil desteği mevcutHayırlı olsun, Türkçe dil seçeneği mevcut mu Epic'te?
Herşey steam ile aynı. Ama arkadaş ekleme olayını çözemedim. Steamdeki arkadaşlarımızla nasıl oynayabileceğimi çözebilirsem harika olacakOyunda bir sorun var mı? Optimizasyon veya güncelleme gibi şeyler Steam ile aynıdır diye tahmin ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.