Epic'ten Steam'deki arkadasimla oynayabilir miyim?

eren2525

Hectopat
Epic'ten bedavaya Rocket League'i aldik. Ama simdi eskiden Steam'den almis arkadasimi nereden kaydedecegimi bipmiyorum. Onun için bir çözüm var mi veya arkadasim hiç indirme yapmadam Steam dosyaların icindeki Rocket League dosyalarini Epic dosyalarinin icine atip giris yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'ten oyunu indirmeye başlasın. 1-2 dakika sonra indirmeyi durdurup, Steam'dan indirilmiş oyun dosyalarını Epic Games'in konumuna atsın. Epic Games'i kapatıp açsın. Bu şekilde doğrulama yapacak ve dosyaları indirilmiş sayılacaktır diye düşünüyorum. Eğer oyun içinden arkadaş ekleme tarzı bir olay varsa, Steam ya da Epic Games fark etmeden oynayabilirsiniz. Mesela arkadaşım Steam'dan GTA 5 oynuyor, ben Epic Games'den. Birlikte oynayabiliyoruz yani.

Epic'ten bedavaya Rocket League'i aldik. Ama simdi eskiden Steam'den almis arkadasimi nereden kaydedecegimi bipmiyorum. Onun için bir çözüm var mi veya arkadasim hiç indirme yapmadam Steam dosyalaron icindeki Rocket League dosyalarini Epic dosyalarinin icine atip giris yapabilir mi?

Oynanabilir arkadaşımla oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı