M.V.K
Femtopat
bilmiyorum öyle dedi zaten ondan dolayı inanmadımHiç kimse mhangi boyu geçeceğini söylemez bir bakmışsın hastalım oluşmuş genetikte 190 olmuşsun.
bilmiyorum öyle dedi zaten ondan dolayı inanmadımHiç kimse mhangi boyu geçeceğini söylemez bir bakmışsın hastalım oluşmuş genetikte 190 olmuşsun.
Bilmiyorum öyle dedi zaten ondan dolayı inanmadım.
1 yıl önce girdim hocam ilk belirti spermlerim olması bende bıyık, kıl, sperm üretimi aşırı fazla var.
öyle dedi ama tahmini söyledi gibi ama plağın kesin açık dedi@M.V.K Hekim kesin konuşmaz. Canlılar makine değildir.
genetiğin etkisi çok fazla ben her gün 11-12 yatıyorum boy 162Hocam gece 1'de yatıyorum geç ergenliğe girdim 15 yaşındayım ama 180'im bence daha çok genetik.
Hocam gece 1'de yatıyorum geç ergenliğe girdim 15 yaşındayım ama 180'im bence daha çok genetik.
Öyle dedi ama tahmini söyledi gibi ama plağın kesin açık dedi.
Genetiğin etkisi çok fazla ben her gün 11-12 yatıyorum boy 162.
söyledikleriniz için teşekkürlerPlak açık evet ama ne kadar sürede kemik dokuya dönüşecek onu bilmek benim adıma belirsiz. Nokta atışı söyleyecek bilgi yok elimde.
Söyledikleriniz için teşekkürler.
teşekkür ederim inşallah sende 180 olursun iyi gecelerİyi geceler kalktığında 165'i görmen dileğiyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.