Epilatör vs tıraş makinesi

berkovic19

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Vücut kıllarımı almak için özel bölge dahil, erkeğim, cımbızlı epilatör mü yoksa tıraş makinesi mi almalıyım?
Eğer tıraş makinesi derseniz sakal tıraş makinesi var sadece vücut amacı için bir makine almak istiyorum.
Ürün önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Vucüt için Philips'in 3000 serisinden BG 3017/1 serisine bakabilirsiniz üstünde 50 dakika çalışma yazsa da ben 1 aydır kullanmaktayım ve şarjı bitmedi acıtma yok uzun kıllar için başlığı da var.

Berber malzemeleri satılan yere gitsin sakal için makine alabilirsin alta bir resim bırakıyorum kullandığımın.

Dosya Ekleri

• 1_org (1).jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 27
Vucüt için Philips'in 3000 serisinden BG 3017/1 serisine bakabilirsiniz üstünde 50 dakika çalışma yazsa da ben 1 aydır kullanmaktayım ve şarjı bitmedi acıtma yok uzun kıllar için başlığı da var.

linkini de bırakayım birazcık pahalanmış ama bilindik marka ve gerçekten iyi.

Vucüt için Philips'in 3000 serisinden bg 3017/1 serisine bakabilirsiniz üstünde 50 dakika çalışma yazsa da ben 1 aydır kullanmaktayım ve şarjı bitmedi acıtma yok uzun kıllar için başlığı da var.

Sıfır ya da sıfıra yakın alıyor mu benim de görüp merak ettiğim bir modeldi. Teşekkür ederim.

Bütçeyi bilmiyorum ama tıraş makinası önerebilirim uzun yıllardır Philips One Blade kullanıyorum hiç acı vermiyor çok rahat.

Ya da Braun Series 5 de önerebilirim içinde vücut kılları için başlık olan versiyonu. Elimin altında hangisi varsa onu kullanıyorum.

Sıfır ya da sıfıra yakın alıyor mu benim de görüp merak ettiğim bir modeldi. Teşekkür ederim.
Evet özellikle koltuk altı kollar bacaklar gibi yerleri jilet gibi aldığını söyleyebilirim

Vucüt için Philips'in 3000 serisinden bg 3017/1 serisine bakabilirsiniz üstünde 50 dakika çalışma yazsa da ben 1 aydır kullanmaktayım ve şarjı bitmedi acıtma yok uzun kıllar için başlığı da var.

Hocam sıfıra yakın alım yapıyor mu? Göğüs kılları için Powertec'in tıraş makinesini kullanıyorum, memnunum aslında ama alternatif bir makine arayışındayım.

Benim önerdiğim cihaz bendede var ondan önce oneblade alıcaktım ama oneblade almadım çünkü özel bölgeler için değil sakal bıyık için uyumlu bir cihaz ancak 3000 serisi direkt vucüt için.

Hocam sıfıra yakın alım yapıyor mu? Göğüs kılları için Powertec'in tıraş makinesini kullanıyorum, memnunum aslında ama alternatif bir makine arayışındayım.
Evet özellikle koltuk altı kollar bacaklar gibi yerleri jilet gibi aldığını söyleyebilirim
Böyle cevap verebilirim size.

Bütçe 3K ya kadar ama çok çıkmak istemiyorum o rakamlara en fazla 2K da bitirmek istiyorum bir de hangi serisini kullanıyorsunuz, başlığı kaç ayda bir değişiyorsunuz? Yazarsanız sevinirim.

Çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…