Epilatör vs tıraş makinesi

Benim önerdiğim cihaz bende de var ondan önce oneblade alacaktım ama oneblade almadım çünkü özel bölgeler için değil sakal bıyık için uyumlu bir cihaz ancak 3000 serisi direkt vucüt için.

Böyle cevap verebilirim size.

Teşekkür ederim. Bir de 5000 serisi varmış, sanırım makine aynı gibi yanında ekstra aparat veriyorlar.

Benim önerdiğim cihaz bende de var ondan önce oneblade alacaktım ama oneblade almadım çünkü özel bölgeler için değil sakal bıyık için uyumlu bir cihaz ancak 3000 serisi direkt vucüt için.

Böyle cevap verebilirim size.

Hocam içinde vücut için kullanabileceğiniz başlık varsa sıkıntı olmuyor ama başlıksız kullanırsanız sıkıntı. 3000 serisi de güzel cihaz.

Bütçe 3K ya kadar ama çok çıkmak istemiyorum o rakamlara en fazla 2K da bitirmek istiyorum bir de hangi serisini kullanıyorsunuz, başlığı kaç ayda bir değişiyorsunuz? Yazarsanız sevinirim.

Çok teşekkürler.

4-5 ayda değiştiriyorum önerilen zaman da o zaten, ha daha uzun kullanamaz mısın? Kullanırsın ama tam olarak kesmesi için iki defa üç defa geçmek zorunda kalırsın. Normal de sıfıra yakın kesiyor.

Hocam için de vücut için kullanabileceğiniz başlık varsa sıkıntı olmuyor ama başlıksız kullanırsanız sıkıntı. 3000 serisi de güzel cihaz.

4-5 ayda değiştiriyorum önerilen zaman da o zaten, ha daha uzun kullanamaz mısın? Kullanırsın ama tam olarak kesmesi için iki defa üç defa geçmek zorunda kalırsın. Normal de sıfıra yakın kesiyor.
Teşekkürler.

Onun için detaylı bir bilgim yok ama bir üst modeli galiba. Ben 3000 serisinden memnunum temizlemesi kolay su altında kullanılabiliyor şarjı uzun falan filan.

Şimdi baktım, ekstra aparatları var, uzatma aparatı, ek bıçak tarakları vs. 10 dk fazla şarj süresi ve daha hızlı şarj oluyor demişler. Çok da önemli farklar yok gibi. 700 ₺ civarı fiyat farkı var. Prime day indirimleri 5 gün sonra başlıyor, güzel bir fiyata düşerse onu alırım yoksa 3000 serisini tercih edeceğim. Tekrar teşekkür ederim.

Şimdi baktım, ekstra aparatları var, uzatma aparatı, ek bıçak tarakları vs. 10 dk fazla şarj süresi ve daha hızlı şarj oluyor demişler. Çok da önemli farklar yok gibi. 700 ₺ civarı fiyat farkı var. Prime day indirimleri 5 gün sonra başlıyor, güzel bir fiyata düşerse onu alırım yoksa 3000 serisini tercih edeceğim. Tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim sizde memnun kalırsanız ne güzel.

Vucüt için Philips'in 3000 serisinden bg 3017/1 serisine bakabilirsiniz üstünde 50 dakika çalışma yazsa da ben 1 aydır kullanmaktayım ve şarjı bitmedi acıtma yok uzun kıllar için başlığı da var.

Hocam cihazı inceledim hoşuma da gitti başlığı sökülüyor mu içine kıl vs. topluyor mu pislik yapıyor mu kısaca.

Hocam cihazı inceledim hoşuma da gitti başlığı sökülüyor mu içine kıl vs. topluyor mu pislik yapıyor mu kısaca.
Evet çıkıyor üstten azcık bastırmanız yeterli hepsini çıkarınca bu şekilde oluyor burasıda küçük bir yer olduğu için temizlemesi çok kolay oluyor zaten suya dayanıklı o yüzden rahat olabilirsiniz öyle toplamıyor girse girse 1-2 tane

Dosya Ekleri

• 1751540910877.png
    1751540910877.png
    246,6 KB · Görüntüleme: 20
  • 1751540940892.jpeg
    1751540940892.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 20
Evet çıkıyor üstten azıcık bastırmanız yeterli hepsini çıkarınca bu şekilde oluyor burasıda küçük bir yer olduğu için temizlemesi çok kolay oluyor zaten suya dayanıklı o yüzden rahat olabilirsiniz öyle toplamıyor girse girse 1-2 tane.

İdefix de 1100 TL gibi bir fiyatı var düşünüyorum açıkçası peşin fiyatına 3 taksit de var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı