Epin. Center güvenilir mi?

Az önce biraz baktım siteye, tasarım siyah ilk bakışta pek güven vermedi. İletişime bakınca adresi gördüm o güven sağlıyor.

Ayrıca oyun cevheri firmasına ait bir markaymış, bu firma 2014 den bu yana ts3.center ve cs.center ile ts3 ve csgo hizmeti veriyo aktif olarak csgo serverlerini kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım şuana kadar firma genel olarak ilgili.

Burada konuyu görünce epincenter den haberim oldu, girdim diğer sitelere koymadıkları birşey koyup canlı destek koymuşlar, biraz soru sordum güvenilir gibi geldi bana.

tabi şuana kadar yazdıklarımın hepsi epin tarafı içindi.

Oyunlar için aynı şeyi söyleyemem, oyunlar kısmında açıkca 2 tip belirtilmiş biri ucuz biri pahalı.

ucuz olanlar;

bunlar rusyada(ruble ucuz oyun fiyatı düşük) alınan oyunlar hesap ve şifre olarak veriyorlar size bu da tabi aynı bilgiyi 2. kişiye verilip verilmeme kısmını düşündürtüyo. Ayrıca hesapların online erişimi de yok diye belirtilmiş yani muhtemelen sadece rusya bölgesine çekince konumu o şekilde oynayabiliyorsunuz türkiyeden bağlanamazsınız onlineye, sadece hikaye modu olan oyunlar için tercih edilebilir...

pahalı olanlar;

bildiğimiz steam oyunları bunlar gift olarak yazmışlar, muhtemelen skini paraya çevirmek için kullanıyorlar bunu da

sonuç olarak;

benim gözümde güvenilir imajı çizdi. tabi bişey alan kişiler varsa onlar paylaşım yapabilirse daha hoş olur

E-pin tarafı güvenilir duruyor, zaten onlarda oyunfor gibi yerlerden bayilik alıp öyle veriyorlar. O yüzden oyunfor, ByNoGame gibi firmalar ne kadar güvenilirse bu tarz e-pin satan yerlede o güvenilirlikte oluyor(kurumsal olanlar için, elbette dolandırıcı siteler vardır bu sitede kurumsal bilgiler yer aldığı için böyle konuşuyorum)

Epin sitesini bende yeni keşfettim, bir süredir VP alımları yapıyorum. Son derece ilgili canlı destekleri var aklınıza takılan her şeye cevap alabilirsiniz. Yine de piyasaya göre ucuz olması bu devirde insanı şüpheye düşürüyor fakat ben alışverişlerimde bir problem yaşamadım ödeme yaptığım gibi epin kodum teslim ediliyor, size de öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı