ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 18 Kasım 2022 #21 sizoxgod dedi: Aradım, çalıyor ama açmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yarın tekrar aramayı deneyin hocam. İlla dönüş yapacaklardır.
sizoxgod dedi: Aradım, çalıyor ama açmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Yarın tekrar aramayı deneyin hocam. İlla dönüş yapacaklardır.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Kek günü Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Kasım 2022 #22 F 16 Fighting Falcon dedi: Evet satıcı haksız ama dolandırıcı değiller hocam sakin, biraz bekleyin olmadı şu numarayı; +90 (212) 689 82 24 Bu arada iade etmenizi öneririm çünkü orijinal sitede daha ucuz. Genişletmek için tıkla... E-pinler iade edilemez.
F 16 Fighting Falcon dedi: Evet satıcı haksız ama dolandırıcı değiller hocam sakin, biraz bekleyin olmadı şu numarayı; +90 (212) 689 82 24 Bu arada iade etmenizi öneririm çünkü orijinal sitede daha ucuz. Genişletmek için tıkla... E-pinler iade edilemez.
sizoxgod Picopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 202 Çözümler 1 18 Kasım 2022 #23 ItsAllGoodman dedi: E-pinler iade edilemez. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ben de iade edilmediğini, teslim etmediler zaten.
ItsAllGoodman dedi: E-pinler iade edilemez. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ben de iade edilmediğini, teslim etmediler zaten.
teknoman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 2.108 Makaleler 2 Çözümler 9 18 Kasım 2022 #24 @ItsAllGoodman Satıcı kabul ettikten sonra edilebilir.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 18 Kasım 2022 #25 @sizoxgod Hocam canlı destekleri çalışıyor ben şuan konuştum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Kek günü Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 18 Kasım 2022 #26 teknoman dedi: @ItsAllGoodman Satıcı kabul ettikten sonra edilebilir. Genişletmek için tıkla... Satıcı neden kabul etsin? İade almama gibi bir hakları var ve bunu mutlaka kullanırlar.
teknoman dedi: @ItsAllGoodman Satıcı kabul ettikten sonra edilebilir. Genişletmek için tıkla... Satıcı neden kabul etsin? İade almama gibi bir hakları var ve bunu mutlaka kullanırlar.
mavigezegen Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 755 Çözümler 2 18 Kasım 2022 #27 Epin.com.tr güvenilir olması lazım eskiden cok alışveriş yapardım 10 yıl kadar önce. Köklü firmadır panik yapmayınız ödeyeceklerdir.
Epin.com.tr güvenilir olması lazım eskiden cok alışveriş yapardım 10 yıl kadar önce. Köklü firmadır panik yapmayınız ödeyeceklerdir.
sizoxgod Picopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 202 Çözümler 1 18 Kasım 2022 #28 509401 dedi: @sizoxgod Hocam canlı destekleri çalışıyor ben şuan konuştum. Genişletmek için tıkla... Hocam onlarla konuştum ben, dekontunu ve telefon numaramı da istediler attım. Teslim edilmediğini belirtmeme rağmen iade edemezlermiş. mavigezegen dedi: Epin.com.tr güvenilir olması lazım eskiden cok alışveriş yapardım 10 yıl kadar önce. Köklü firmadır panik yapmayınız ödeyeceklerdir. Genişletmek için tıkla... Hocam kodu falan istemiyorum ben, paramın iade edilmesini istiyorum.
509401 dedi: @sizoxgod Hocam canlı destekleri çalışıyor ben şuan konuştum. Genişletmek için tıkla... Hocam onlarla konuştum ben, dekontunu ve telefon numaramı da istediler attım. Teslim edilmediğini belirtmeme rağmen iade edemezlermiş. mavigezegen dedi: Epin.com.tr güvenilir olması lazım eskiden cok alışveriş yapardım 10 yıl kadar önce. Köklü firmadır panik yapmayınız ödeyeceklerdir. Genişletmek için tıkla... Hocam kodu falan istemiyorum ben, paramın iade edilmesini istiyorum.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 18 Kasım 2022 #29 sizoxgod dedi: Hocam onlarla konuştum ben, dekontunu ve telefon numaramı da istediler attım. Teslim edilmediğini belirtmeme rağmen iade edemezlermiş. Hocam kodu falan istemiyorum ben, paramın iade edilmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kodu her türlü verirler ama iade etmezler. Birdahaki alışverişlerinizde araştırarak alın.
sizoxgod dedi: Hocam onlarla konuştum ben, dekontunu ve telefon numaramı da istediler attım. Teslim edilmediğini belirtmeme rağmen iade edemezlermiş. Hocam kodu falan istemiyorum ben, paramın iade edilmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kodu her türlü verirler ama iade etmezler. Birdahaki alışverişlerinizde araştırarak alın.
sizoxgod Picopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 202 Çözümler 1 18 Kasım 2022 #30 509401 dedi: Kodu her türlü verirler ama iade etmezler. Birdahaki alışverişlerinizde araştırarak alın. Genişletmek için tıkla... Ben bu kadar para ödediğime üzülüyorum, resmi sitesinde 199 TL ben 540 TL'ye aldım.
509401 dedi: Kodu her türlü verirler ama iade etmezler. Birdahaki alışverişlerinizde araştırarak alın. Genişletmek için tıkla... Ben bu kadar para ödediğime üzülüyorum, resmi sitesinde 199 TL ben 540 TL'ye aldım.