Aradım, çalıyor ama açmıyorlar.
Yarın tekrar aramayı deneyin hocam. İlla dönüş yapacaklardır.
Aradım, çalıyor ama açmıyorlar.
E-pinler iade edilemez.Evet satıcı haksız ama dolandırıcı değiller hocam sakin, biraz bekleyin olmadı şu numarayı;
+90 (212) 689 82 24
Bu arada iade etmenizi öneririm çünkü orijinal sitede daha ucuz.
Biliyorum ben de iade edilmediğini, teslim etmediler zaten.E-pinler iade edilemez.
Satıcı neden kabul etsin? İade almama gibi bir hakları var ve bunu mutlaka kullanırlar.@ItsAllGoodman Satıcı kabul ettikten sonra edilebilir.
Hocam onlarla konuştum ben, dekontunu ve telefon numaramı da istediler attım. Teslim edilmediğini belirtmeme rağmen iade edemezlermiş.@sizoxgod Hocam canlı destekleri çalışıyor ben şuan konuştum.
Hocam kodu falan istemiyorum ben, paramın iade edilmesini istiyorum.Epin.com.tr güvenilir olması lazım eskiden cok alışveriş yapardım 10 yıl kadar önce. Köklü firmadır panik yapmayınız ödeyeceklerdir.
Hocam onlarla konuştum ben, dekontunu ve telefon numaramı da istediler attım. Teslim edilmediğini belirtmeme rağmen iade edemezlermiş.
Hocam kodu falan istemiyorum ben, paramın iade edilmesini istiyorum.
Ben bu kadar para ödediğime üzülüyorum, resmi sitesinde 199 TL ben 540 TL'ye aldım.Kodu her türlü verirler ama iade etmezler. Birdahaki alışverişlerinizde araştırarak alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.