Epin.com.tr dolandırıcılığı

07.04.2022 tarihinde epin.com.tr'den neredeyse her izlediğim yayıncı ve YouTuber da gördüğüm için araştırmadan Valorant VP PIN'i almıştım gelen kod çalışmadı, canlı desteğe yazdım oradan da [email protected] adresinden iletişime geçiniz falan diye cevap aldım, attıkları maile yazdım yaklaşık 2 hafta sonra "herhangi bir gelişme dahilinde tarafınıza dönüş sağlayacağımızı belirterek süreç için sizden tarafımızdan dönüş beklemenizi rica ediyoruz." diye mail geldi üstünden 1 yıl geçti hala mail falan yok. Bu konuyu cevap beklediğimden değil başkaları da dolandırılmasın diye açtım. İnternette herhangi bir siteden alışveriş yapmadan önce araştırın ben araştırmamak gibi bir hata yaptım yaşananlar bunlar.

Eki Görüntüle 1738756

Eki Görüntüle 1738769

Eki Görüntüle 1738773

ByNoGame tarzı güvenilir sitelerden alışveriş yapın üç beş kuruş için rezil olmaya değmez hem de güvenli.

Bende başıma böyle bir olay gelir diye çok korkuyorum. Tavsiyem bundan sonra oyuneks kullanman hızlı,ucuz,güvenilir ve senin yerine onlar hesabına yükleyebiliyorlar.

Bende başıma böyle bir olay gelir diye çok korkuyorum. Tavsiyem bundan sonra oyuneks kullanman hızlı,ucuz,güvenilir ve senin yerine onlar hesabına yükleyebiliyorlar.
Hocam hesabınızı başka sitelere vermeyin. Ayrıca o siteye baktım hiç ucuz değil. ByNoGame, Trendyol, Klasgame gibi siteler varken bu siteyi kullanmanızı önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı