Epinfy güvenilir mi?

abd_dgn

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller, Gece Pazarı'na Yağmacı Vandal geldi. Hayatımda ilk defa Valorant'a para yatıracağım ve VP almam lazım epinfy güvenilir mi veya önceden kullandığınız bir site varsa önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi Sosyaller, Gece Pazarı'na Yağmacı Vandal geldi. Hayatımda ilk defa Valorant'a para yatıracağım ve VP almam lazım epinfy güvenilir mi veya önceden kullandığınız bir site varsa önerebilir misiniz?
sana tavsiyem sakın bulaşma epinfy e 280 tl lik kasa açtım sözde 11 ürün çıkma ihtimalleri random muş yazıklarına göre yüzde 20 yüzde 20 yüzde on yüzde on yüzde on yazıyor bir açtım en düşük en iğrenç şey geldi şans değil bu kasalar ayriyeten vp de alma kazık ora hesap com da n vp alabilirsin ora ucuz

Sana tavsiyem sakın bulaşma epinfy e 280 TL'lik kasa açtım sözde 11 ürün çıkma ihtimalleri random muş yazıklarına göre yüzde 20 yüzde 20 yüzde on yüzde on yüzde on yazıyor bir açtım en düşük en iğrenç şey geldi şans değil bu kasalar ayrıyeten VP de alma kazık ora hesap com da n VP alabilirsin ora ucuz.

Random alma gibi bir niyetim yok hocam direk VP almayı düşünüyorum.

Merhaba sayın @abd_dgn ,

Tüm siparişlerimiz anlık olarak teslim edilmekte olup müşteri memnuniyeti politikası ile binlerce satış yapmaktayız.

Alışveriş deneyiminizi dilediğiniz ürün ile test edebilir daha sonrasından deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz, her hangi bir sorunda Whatsapp canlı destek hattı 7/24 destek sağlamaktadır.

Saygılarımızla,
Epinfy

sana tavsiyem sakın bulaşma epinfy e 280 tl lik kasa açtım sözde 11 ürün çıkma ihtimalleri random muş yazıklarına göre yüzde 20 yüzde 20 yüzde on yüzde on yüzde on yazıyor bir açtım en düşük en iğrenç şey geldi şans değil bu kasalar ayriyeten vp de alma kazık ora hesap com da n vp alabilirsin ora ucuz
Merhaba sayın müşterimiz,

Yaşadığınız olumsuz deneyim adına üzgünüz. Valorant Points kutularını açarken hiçbir müşterimize kasa ücretinden yüksek ürün vaadinde bulunmamaktayız.

Kutu açmanın tamamen sizin tercihinizde ve sorumluluğunuzda olduğunu belirtmek isterim.

Her hangi bir sorununuzda Whatsapp hattımız üzerinden 7/24 destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Epinfy

Technopat Haberler

Geri
Yukarı