RamazanXP Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 335 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar epinkolikten Forza 5 almak istiyorum güvenilir mi sizce alan arkadaşlar var mı?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.618 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #2 Ya bu Instagram'da hep reklamlarını gördüğüm yer. Hesabı direkt veriyormuş. 50 100 TL ye falan bir sürü oyunu satıyorlar. Ben pek güvenemedim doğrusu. Artı 0 Eksi
Ya bu Instagram'da hep reklamlarını gördüğüm yer. Hesabı direkt veriyormuş. 50 100 TL ye falan bir sürü oyunu satıyorlar. Ben pek güvenemedim doğrusu.
SarışınHastası Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 456 30 Temmuz 2022 #3 KafadanKontak dedi: Ya bu Instagram'da hep reklamlarını gördüğüm yer. Hesabı direkt veriyormuş. 50 100 TL ye falan bir sürü oyunu satıyorlar. Ben pek güvenemedim doğrusu. Genişletmek için tıkla... Çalıntı oluyor %95i Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Ya bu Instagram'da hep reklamlarını gördüğüm yer. Hesabı direkt veriyormuş. 50 100 TL ye falan bir sürü oyunu satıyorlar. Ben pek güvenemedim doğrusu. Genişletmek için tıkla... Çalıntı oluyor %95i
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 30 Temmuz 2022 #4 Onun yerıne İtemsatış gibi yerlerde 2 aylık Game Pass satılıyor 10TL'ye gidin onlardan alın ben almıştım içinde Forza 5 de var 2 ay da bir yenilersin ve daha güvenli, çalınma gibi bir durum yok. Artı 0 Eksi
Onun yerıne İtemsatış gibi yerlerde 2 aylık Game Pass satılıyor 10TL'ye gidin onlardan alın ben almıştım içinde Forza 5 de var 2 ay da bir yenilersin ve daha güvenli, çalınma gibi bir durum yok.
KS KS RamazanXP Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 335 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #5 Bencede Game Pass mantıklı ama bana sürekli olsa iyi olurdu ila vereceğiz Steam versiyonuna para KafadanKontak dedi: Ya bu Instagram'da hep reklamlarını gördüğüm yer. Hesabı direkt veriyormuş. 50 100 TL'ye falan bir sürü oyunu satıyorlar. Ben pek güvenemedim doğrusu. Genişletmek için tıkla... Bir site daha buldum 4 yorum var. Dosya Ekleri 71DE3131-5765-4C25-9095-7BF953849D40.png 167,5 KB · Görüntüleme: 69 Artı 0 Eksi
Bencede Game Pass mantıklı ama bana sürekli olsa iyi olurdu ila vereceğiz Steam versiyonuna para KafadanKontak dedi: Ya bu Instagram'da hep reklamlarını gördüğüm yer. Hesabı direkt veriyormuş. 50 100 TL'ye falan bir sürü oyunu satıyorlar. Ben pek güvenemedim doğrusu. Genişletmek için tıkla... Bir site daha buldum 4 yorum var.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.618 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #6 Riske girme bence. Millet babasını bile dolandırıyor artık Artı 0 Eksi
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 30 Temmuz 2022 #7 RamazanXP dedi: Bencede Game Pass mantıklı ama bana sürekli olsa iyi olurdu ila vereceğiz Steam versiyonuna para Bir site daha buldum 4 yorum var. Genişletmek için tıkla... Ya şöyle Game Pass'ten kaldırılmaz o oyun yılda da sürekli yenilesen bile 60TL oluyor ki bu yılda olan fiyatı. Artı 0 Eksi
RamazanXP dedi: Bencede Game Pass mantıklı ama bana sürekli olsa iyi olurdu ila vereceğiz Steam versiyonuna para Bir site daha buldum 4 yorum var. Genişletmek için tıkla... Ya şöyle Game Pass'ten kaldırılmaz o oyun yılda da sürekli yenilesen bile 60TL oluyor ki bu yılda olan fiyatı.
KS KS RamazanXP Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 335 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #8 Moltreach dedi: Ya şöyle Game Pass'ten kaldırılmaz o oyun yılda da sürekli yenilesen bile 60TL oluyor ki bu yılda olan fiyatı. Genişletmek için tıkla... Yani her yıl sabit fiyat 60TL mi? Moltreach dedi: Ya şöyle Game Pass'ten kaldırılmaz o oyun yılda da sürekli yenilesen bile 60TL oluyor ki bu yılda olan fiyatı. Genişletmek için tıkla... Bir de EA Play dahil fiyat mukemmel bir şeyymiş. Dosya Ekleri 1DE39FA1-3D13-42A9-BC3E-5571E6EBBD3B.png 130,5 KB · Görüntüleme: 62 Son düzenleme: 30 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Moltreach dedi: Ya şöyle Game Pass'ten kaldırılmaz o oyun yılda da sürekli yenilesen bile 60TL oluyor ki bu yılda olan fiyatı. Genişletmek için tıkla... Yani her yıl sabit fiyat 60TL mi? Moltreach dedi: Ya şöyle Game Pass'ten kaldırılmaz o oyun yılda da sürekli yenilesen bile 60TL oluyor ki bu yılda olan fiyatı. Genişletmek için tıkla... Bir de EA Play dahil fiyat mukemmel bir şeyymiş.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 30 Temmuz 2022 #9 RamazanXP dedi: Yani her yıl sabit fiyat 60TL mi? Bir de EA Play dahil fiyat mukemmel bir şeyymiş. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim İtemsatış'dan 10 TL'ye 2 aylığına alsanız bittiğinde alırsınız tekrardan yıllık 60 eder dıyorum kendı sıtesı daha pahalı diye demıştım. Artı 0 Eksi
RamazanXP dedi: Yani her yıl sabit fiyat 60TL mi? Bir de EA Play dahil fiyat mukemmel bir şeyymiş. Genişletmek için tıkla... Hayır demek istediğim İtemsatış'dan 10 TL'ye 2 aylığına alsanız bittiğinde alırsınız tekrardan yıllık 60 eder dıyorum kendı sıtesı daha pahalı diye demıştım.
KS KS RamazanXP Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 335 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2022 #10 Moltreach dedi: Hayır demek istediğim İtemsatış'dan 10 TL'ye 2 aylığına alsanız bittiğinde alırsınız tekrardan yıllık 60 eder dıyorum kendı sıtesı daha pahalı diye demıştım. Genişletmek için tıkla... Kanka ben zaten sadece PC'den oynayacağımdan 30 TL'lik olanda yeter bence. Artı 0 Eksi
Moltreach dedi: Hayır demek istediğim İtemsatış'dan 10 TL'ye 2 aylığına alsanız bittiğinde alırsınız tekrardan yıllık 60 eder dıyorum kendı sıtesı daha pahalı diye demıştım. Genişletmek için tıkla... Kanka ben zaten sadece PC'den oynayacağımdan 30 TL'lik olanda yeter bence.