Epinkolik.com güvenilir mi?

RamazanXP

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Yok
Arkadaşlar epinkolikten Forza 5 almak istiyorum güvenilir mi sizce alan arkadaşlar var mı?

Forza Horizon 5'i iade garantisi ile almak istiyorsan Steam üzerinden satın alabilirsin. Bu sitelere güvenim yok.

Forza Horizon 5 Premium Edition - En Ucuz Satın Al - Game Kolik

Forza Horizon 5 Premium Edition hali sitemizde 60 TL den satılıyor. Bu ürünlerin satışını yapanlar genelde yurt dışı kaynaklı çalıntı hesapları sizlere veriliyorlar buda ilerleyen süreçlerde sorun yaşamanıza sebep oluyor. Bizim sizlere sağladığımız tüm ürünler şirketimize ait, tarafımızan oluşturulmuş orijinal hesaplardır. Aklınıza takılan bir soru olursa ise site üzerinden veya whatsapp destek hattımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Not : Attığım mesaj reklam içerikli olduğu için forumda yasak olabilir yasak ise yönetimden özür diliyorum.

Forza Horizon 5 Premium Edition - En Ucuz Satın Al - Game Kolik

Forza Horizon 5 Premium Edition hali sitemizde 60 TL'den satılıyor. Bu ürünlerin satışını yapanlar genelde yurt dışı kaynaklı çalıntı hesapları sizlere veriliyorlar bu da ilerleyen süreçlerde sorun yaşamanıza sebep oluyor. Bizim sizlere sağladığımız tüm ürünler şirketimize ait, tarafımızan oluşturulmuş orijinal hesaplardır. Aklınıza takılan bir soru olursa ise site üzerinden veya WhatsApp destek hattımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Not: Attığım mesaj reklam içerikli olduğu için forumda yasak olabilir yasak ise yönetimden özür diliyorum.

Peki demo hesaplar var mıdır sizlerde deneyip görmelik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı