Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.433 Çözümler 5 31 Temmuz 2025 #21 focevher dedi: Hocam konunun benimle ne alakası var almayın madem hesapcomdan ne alaka ben komisyonu ben mi belirliyorum siz pindirimden alın çok güzel site. Genişletmek için tıkla... Hocam ağır bi şekilde kötülüyorsunuz çünkü 2-3 site dışında. Sponsor olduğunuzu düşünmeye başladım.
focevher dedi: Hocam konunun benimle ne alakası var almayın madem hesapcomdan ne alaka ben komisyonu ben mi belirliyorum siz pindirimden alın çok güzel site. Genişletmek için tıkla... Hocam ağır bi şekilde kötülüyorsunuz çünkü 2-3 site dışında. Sponsor olduğunuzu düşünmeye başladım.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.225 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #22 Evou dedi: Hocam ağır bir şekilde kötülüyorsunuz çünkü 2-3 site dışında. Sponsor olduğunuzu düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Tüh açığa çıktık ya ne yapacağım ben şimdi hocam ben kimimde onlar bana sponsor olacak. @DublinDEI Hocam sizede sponsor olmuş olabilirler mi? Evou dedi: Hocam ağır bir şekilde kötülüyorsunuz çünkü 2-3 site dışında. Sponsor olduğunuzu düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Hocam piyasada güvenilir 4 5 site olduğundan dolayı size 4 5 site öneriyor olabilir miyim acaba.
Evou dedi: Hocam ağır bir şekilde kötülüyorsunuz çünkü 2-3 site dışında. Sponsor olduğunuzu düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Tüh açığa çıktık ya ne yapacağım ben şimdi hocam ben kimimde onlar bana sponsor olacak. @DublinDEI Hocam sizede sponsor olmuş olabilirler mi? Evou dedi: Hocam ağır bir şekilde kötülüyorsunuz çünkü 2-3 site dışında. Sponsor olduğunuzu düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Hocam piyasada güvenilir 4 5 site olduğundan dolayı size 4 5 site öneriyor olabilir miyim acaba.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.433 Çözümler 5 31 Temmuz 2025 #23 focevher dedi: Tüh açığa çıktık ya ne yapacağım ben şimdi hocam ben kimimde onlar bana sponsor olacak. @DublinDEI Hocam sizede sponsor olmuş olabilirler mi? Hocam piyasada güvenilir 4 5 site olduğundan dolayı size 4 5 site öneriyor olabilir miyim acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam guvenilir olanlara da guvenilir degil dediginiz icin garipsedim. Yoksa oyle bi sey demem zaten.
focevher dedi: Tüh açığa çıktık ya ne yapacağım ben şimdi hocam ben kimimde onlar bana sponsor olacak. @DublinDEI Hocam sizede sponsor olmuş olabilirler mi? Hocam piyasada güvenilir 4 5 site olduğundan dolayı size 4 5 site öneriyor olabilir miyim acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam guvenilir olanlara da guvenilir degil dediginiz icin garipsedim. Yoksa oyle bi sey demem zaten.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.225 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #24 Evou dedi: Hocam guvenilir olanlara da guvenilir degil dediginiz icin garipsedim. Yoksa oyle bir şey demem zaten. Genişletmek için tıkla... Güvenilir olup da ben hangi siteye güvenilmez dedim.
Evou dedi: Hocam guvenilir olanlara da guvenilir degil dediginiz icin garipsedim. Yoksa oyle bir şey demem zaten. Genişletmek için tıkla... Güvenilir olup da ben hangi siteye güvenilmez dedim.
DublinDEI Decipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 1.925 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #25 focevher dedi: Tüh açığa çıktık ya ne yapacağım ben şimdi hocam ben kimimde onlar bana sponsor olacak. @DublinDEI Hocam sizede sponsor olmuş olabilirler mi? Hocam piyasada güvenilir 4 5 site olduğundan dolayı size 4 5 site öneriyor olabilir miyim acaba. Genişletmek için tıkla... Valla iyi bir miktar verseler sponsorları olurdum . Site kötülememi isteyenler bana yazabilir! Evou dedi: Hocam ağır bi şekilde kötülüyorsunuz çünkü 2-3 site dışında. Sponsor olduğunuzu düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Güvenli gelmedi çünkü güvenli olsa güvenli derdim. Evou dedi: Hocam guvenilir olanlara da guvenilir degil dediginiz icin garipsedim. Yoksa oyle bi sey demem zaten. Genişletmek için tıkla... Güvenilir sitelerdede aksaklıklar çıkabiliyor yada kullanıcı kendisi bir ürün satiyorsa dolandırıcılık olabiliyor düşük ihtimalle.
focevher dedi: Tüh açığa çıktık ya ne yapacağım ben şimdi hocam ben kimimde onlar bana sponsor olacak. @DublinDEI Hocam sizede sponsor olmuş olabilirler mi? Hocam piyasada güvenilir 4 5 site olduğundan dolayı size 4 5 site öneriyor olabilir miyim acaba. Genişletmek için tıkla... Valla iyi bir miktar verseler sponsorları olurdum . Site kötülememi isteyenler bana yazabilir! Evou dedi: Hocam ağır bi şekilde kötülüyorsunuz çünkü 2-3 site dışında. Sponsor olduğunuzu düşünmeye başladım. Genişletmek için tıkla... Güvenli gelmedi çünkü güvenli olsa güvenli derdim. Evou dedi: Hocam guvenilir olanlara da guvenilir degil dediginiz icin garipsedim. Yoksa oyle bi sey demem zaten. Genişletmek için tıkla... Güvenilir sitelerdede aksaklıklar çıkabiliyor yada kullanıcı kendisi bir ürün satiyorsa dolandırıcılık olabiliyor düşük ihtimalle.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.225 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #26 Hocam siz pindirimi deneyebilirsiniz sonuçta para sizin dolandırılsanız siz dolandırılsınız vallahi bizi ilgilendirmiyor aslında. Sabahtan beri neden dil döktüm ki para benim değil. Hocam pindirim bana mail attı şimdi sponsorluk için kabul edeyim mi?
Hocam siz pindirimi deneyebilirsiniz sonuçta para sizin dolandırılsanız siz dolandırılsınız vallahi bizi ilgilendirmiyor aslında. Sabahtan beri neden dil döktüm ki para benim değil. Hocam pindirim bana mail attı şimdi sponsorluk için kabul edeyim mi?
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.433 Çözümler 5 31 Temmuz 2025 #27 focevher dedi: Hocam siz pindirimi deneyebilirsiniz sonuçta para sizin dolandırılsanız siz dolandırılsınız vallahi bizi ilgilendirmiyor aslında. Sabahtan beri neden dil döktüm ki para benim değil. Hocam pindirim bana mail attı şimdi sponsorluk için kabul edeyim mi? Genişletmek için tıkla... Yok 100 tl daha fazla yatirip hesap.com'dan aldim.
focevher dedi: Hocam siz pindirimi deneyebilirsiniz sonuçta para sizin dolandırılsanız siz dolandırılsınız vallahi bizi ilgilendirmiyor aslında. Sabahtan beri neden dil döktüm ki para benim değil. Hocam pindirim bana mail attı şimdi sponsorluk için kabul edeyim mi? Genişletmek için tıkla... Yok 100 tl daha fazla yatirip hesap.com'dan aldim.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.225 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #28 Evou dedi: Yok 100 TL daha fazla yatirip hesap.com'dan aldim. Genişletmek için tıkla... Yaşasın be sponsorum para kazandı :d
Evou dedi: Yok 100 TL daha fazla yatirip hesap.com'dan aldim. Genişletmek için tıkla... Yaşasın be sponsorum para kazandı :d
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 775 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ağustos 2025 #29 Bireyler tarafından satılan hiç bir e-pin sitesine güvenmeyin. Bazıları dışında.