epinsepetin.com sitesi güvenilir mi?

Hocam ağır bir şekilde kötülüyorsunuz çünkü 2-3 site dışında. Sponsor olduğunuzu düşünmeye başladım.

Tüh açığa çıktık ya ne yapacağım ben şimdi hocam ben kimimde onlar bana sponsor olacak.

@DublinDEI Hocam sizede sponsor olmuş olabilirler mi?

Hocam ağır bir şekilde kötülüyorsunuz çünkü 2-3 site dışında. Sponsor olduğunuzu düşünmeye başladım.

Hocam piyasada güvenilir 4 5 site olduğundan dolayı size 4 5 site öneriyor olabilir miyim acaba.

Tüh açığa çıktık ya ne yapacağım ben şimdi hocam ben kimimde onlar bana sponsor olacak.

Hocam piyasada güvenilir 4 5 site olduğundan dolayı size 4 5 site öneriyor olabilir miyim acaba.
Hocam guvenilir olanlara da guvenilir degil dediginiz icin garipsedim. Yoksa oyle bi sey demem zaten.

Valla iyi bir miktar verseler sponsorları olurdum :(. Site kötülememi isteyenler bana yazabilir🤯!

Hocam ağır bi şekilde kötülüyorsunuz çünkü 2-3 site dışında. Sponsor olduğunuzu düşünmeye başladım.
Güvenli gelmedi çünkü güvenli olsa güvenli derdim.

Hocam guvenilir olanlara da guvenilir degil dediginiz icin garipsedim. Yoksa oyle bi sey demem zaten.
Güvenilir sitelerdede aksaklıklar çıkabiliyor yada kullanıcı kendisi bir ürün satiyorsa dolandırıcılık olabiliyor düşük ihtimalle.

Hocam siz pindirimi deneyebilirsiniz sonuçta para sizin dolandırılsanız siz dolandırılsınız vallahi bizi ilgilendirmiyor aslında.

Sabahtan beri neden dil döktüm ki para benim değil.

Hocam pindirim bana mail attı şimdi sponsorluk için kabul edeyim mi?

Hocam siz pindirimi deneyebilirsiniz sonuçta para sizin dolandırılsanız siz dolandırılsınız vallahi bizi ilgilendirmiyor aslında.

Sabahtan beri neden dil döktüm ki para benim değil.

Hocam pindirim bana mail attı şimdi sponsorluk için kabul edeyim mi?
Yok 100 tl daha fazla yatirip hesap.com'dan aldim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı