Epomaker Adres nasıl verilmeli?

Gümrük fiyatı bu kadar çıktı başka bir ödeme yapılacak mıdır acaba.

Merhaba bende Ajazz AK820 Pro aldım. Kendim aldım babamın kartı vb. değil kendim. Bu tarz vergileri nereden görüntüleyebilirim? Yaşım 13'tür eğer soracaksanız.

Eki Görüntüle 2121538
Ürün 800gram. . Yapacak birşey yok sağlık olsun.
Merhaba bende Ajazz AK820 Pro aldım. Kendim aldım babamın kartı vb. değil kendim. Bu tarz vergileri nereden görüntüleyebilirim? Yaşım 13'tür eğer soracaksanız.

Tekrar yazıyorum özür dilerim ama önemli bir soru yardımcı olabilirseniz mutlu olurum.

Gümrüğe geldiğinde PTT Kargo takip numarası vs. verirler. Oradan ek ücretlerden bakarsınız.

Çok teşekkür ederim bir an sorguladım acaba e-Devlet'ten falan mı diye. Daha e-Devlet hesabı açmamıştımda o yüzden. Çok teşekkürler ciddi ciddi.

Gümrüğe geldiğinde PTT Kargo takip numarası vs. verirler. Oradan ek ücretlerden bakarsınız.

Tekrar rahatsız ediyorum ama ben adresi Full Türkçe ile verdim siparişide öyle ve şu an kargoda yani yolda gözüküyor. Acaba yanlış yere getirme sorunu falan çıkmaz değil mi? Bir de ben vergiyi kapıma gelince ödemek zorunda mıyım yoksa 1 hafta gibi bir süre tanırlar mı bana?

Son düzenleme:

Ürünü PTT Kargo getirecek ürünü alırsan direkt vergini vermek zorundasın.

Yanlış adrese getirme sorunu olmaz diye düşünüyorum iletişim numarası falan verdiysen sıkıntısız gelir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…