Epomaker alışverişinde çok fazla vergi oluyor mu?

rhearipley

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, Epomaker'dan alışveriş yapmak (Ajazz AK820 Pro) istiyorum ancak Sosyal'de çok yüksek vergiler çıktığına dair paylaşımlar gördüm. Güncel olarak da böyle devam ediyor mu bu durum, bilgisi olan var mıdır?

Birkaç paylaşımda neredeyse klavyenin ücreti kadar ekstra vergi çıktığını gördüm, bu gümrük memurunun insafına kalmış gibi bir şey mi oluyor o zaman

@pawEn sosyalde isminizi bu konuda çok gördüm, bir bilginiz var mı hocam

Son düzenleme:
Birkaç paylaşımda neredeyse klavyenin ücreti kadar ekstra vergi çıktığını gördüm, bu gümrük memurunun insafına kalmış gibi bir şey mi oluyor o zaman

@pawEn sosyalde isminizi bu konuda çok gördüm, bir bilginiz var mı hocam
Tamamen öyle oluyor.
30-40 dolarlik klavyede 800-900TL vergi cikani çok gördüm. Hatta son zamanlarda vergisiz olmuyor hiç. AliExpress'te vergi dahil olarak 2300 civarina vardi. Oraya bir bakin.
Vergi çıkmadığı da oluyor, ancak çıkarsa da %30'u kadar çıkıyor.
Hayır. Belirli bir şey yok. Kurallara uymuyorlar memurlar. Basıp geçiyorlar kafalarina gore.

Tamamen öyle oluyor.
30-40 dolarlik klavyede 800-900TL vergi cikani çok gördüm. Hatta son zamanlarda vergisiz olmuyor hiç. AliExpress'te vergi dahil olarak 2300 civarina vardi. Oraya bir bakin.

Hayır. Belirli bir şey yok. Kurallara uymuyorlar memurlar. Basıp geçiyorlar kafalarina gore.

bu linkte aradığım rengi ve switch modelini totalde 2700'e buldum ama güvenilir mi tam emin olamadım. epomaker'ın sitesinden alırsam da vergi dahil olmadan 50 dolar (yaklaşık 1700 lira) gibi bir fiyata denk geliyor, vergi ile birlikte ne kadara gelir hiç bilmiyorum. biraz kumar gibi aslında ne yapsam bilemedim :D

bu linkte aradığım rengi ve switch modelini totalde 2700'e buldum ama güvenilir mi tam emin olamadım. epomaker'ın sitesinden alırsam da vergi dahil olmadan 50 dolar (yaklaşık 1700 lira) gibi bir fiyata denk geliyor, vergi ile birlikte ne kadara gelir hiç bilmiyorum. biraz kumar gibi aslında ne yapsam bilemedim :D
Saticisi Epomaker Store olan ürünlere bakin. En son 2300 falandi indirimlerle. Ilk hesap indirimiyle alin bende suan yok o goremiyorum ucuz fiyati.

Saticisi Epomaker Store olan ürünlere bakin. En son 2300 falandi indirimlerle. Ilk hesap indirimiyle alin bende suan yok o goremiyorum ucuz fiyati.
epomaker'ın aliexpress mağazasında benim istediğim renk ve switch kombinasyonu (gri renk gift switch) şu an için mevcut gözükmüyor ama yine de bir bakayım, yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı