65-70 bin TL'ye monitör dahil sistem tavsiyesi

Siz eğer buradan bu sistemi alacaksanız toplama kısmında seçeceksiniz kasa ve Power bundle modeller var, 9070XT için 750W fazlası ile yeter, sistem şu anda ihtiyacına cevap verir ama özellikle o anakartı değiştirmez isen işlemci değiştiremezsin ileride orada en mantıklı anakart MSI B650M Gaming Plus VRM'i daha güçlü onu değitirir isen 750W sınırları içinde ekran kartı ve işlemci yükseltirsin ama 850W daha ileriye dönük olur.

Kasa ve Power seçenekleri var ama garanti olsun diye extradan PSU alacağım siz oradan 1 tane kasa önerir misiniz F/P

Extra olarak PSU almazsam diye de bundle önerir misiniz?

Anakart b 650M -r yapacağım.

SSD de Samsung 990 EVO Plus düşünüyorum.

hocam psu iyiyse extra PSU almanıza falan gerek yok sistem güzel ama benim tek tek toplayıp attığıma göre pahalı çünkü her şeyin en F/P tek sitede olmaz ya da OEM'lere her şey seçtirmezler, RAM güzel bu piyasada alabileceğin zaten 16 olsun Patriot en mantıklısı yine fiyatlar düşünce bir tane daha alır 32 yaparsın, ekran kartı güzel 2K da coşturur seni işlemcide 2K da beyler yeterli, bir tek anakartı dediğime yükseltirsen tadından yenmez, oradaki kasalara ise bakarım ama güç kaynağı modeline göre bakarım en öncelikle tabii modeli yazıyorsa.

Hocam PSU iyiyse extra PSU almanıza falan gerek yok sistem güzel ama benim tek tek toplayıp attığıma göre pahalı çünkü her şeyin en F/P tek sitede olmaz ya da OEM'lere her şey seçtirmezler, RAM güzel bu piyasada alabileceğin zaten 16 olsun Patriot en mantıklısı yine fiyatlar düşünce bir tane daha alır 32 yaparsın, ekran kartı güzel 2K da coşturur seni işlemcide 2K da yeterli, bir tek anakartı dediğime yükseltirsen tadından yenmez, oradaki kasalara ise bakarım ama güç kaynağı modeline göre bakarım en öncelikle tabii modeli yazıyorsa.

Bir güç kaynağına göre bir de güç kaynağından bağımsız öneri sunarsan çok teşekkür ederim dostum.

hocam kasaya karışmam ben kasa kişisel zevk meselesi ordaki kasalar ise pek kalite değil bana göre ama alınır mı alınır problem psu,

Bitfenix Ceto Premium White 750W 80+ bu üretici belirsiz ama genel kanı cwt (gayet güvenilirdir) olduğu yönünde giriş C segment bir psu​

sadece bu kasanın psu hakkında bilgi bulabildim o da net değil bana kalsa bu listeden hiç biri ancak pakette başka seçenek yok, ki bu düzenlemeleri yaptıktan sonra bile f/p oranı çok düşük sistemin o yüzden ben hazır paket almaya karşıyım.

attığım psu yeterli istersen diğerlerinede bak ancak frisby gamepower gibi kasaları hiç önermem onların psu nedir ne değildir bilinmez, fsp yada bitfenix gibi markaların f/p sine bak ancak bu fiyata bu sistem benim içime sinmiyor, ha birde işlemci soğutucu cooler master hyper 212 yap seçili olan 2 bakır borulu vasat stok fan ile aynı nerdeyse.

Attığım PSU yeterli istersen diğerlerinede bak ancak Frisby Gamepower gibi kasaları hiç önermem onların PSU nedir ne değildir bilinmez, FSP'ya da BitFenix gibi markaların F/P'sine bak ancak bu fiyata bu sistem benim içime sinmiyor, ha bir de işlemci soğutucu Cooler Master Hyper 212 yap seçili olan 2 bakır borulu vasat stok fan ile aynı neredeyse.

Bu fiyata içinize sinmiyorsa peşin fiyatına taksit imkanlı başka sistem önerin hocam.

Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap buradan parçaları tek tek seçerek de toplamayı deneyebilirsin yine montajını yapıp yollarlar belki daha ucuza gelir diğer sitelerinde, İtopya'dır, Gaming Gen TR gibi vs. toplama sihirbazları var onlarda da topla ve fiyat karşılaştır.

https://www.itopya.com/phoenix-9070...70-xt-16gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-oem-pa_h31341
https://www.itopya.com/imagine-9070...070-xt-16gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-oem-p_h31337
Bunlar var. Birinin ekran kartı markası ASUS Prime diğerinin XFX hangisini önerirsiniz.
İnce hesap olarak Gaming gecesi avantajı var diye tercih etmiştim.

Bu fiyata içinize sinmiyorsa peşin fiyatına taksit imkanlı başka sistem önerin hocam.
hocam tek tek toplayıp kendin birleştirmeye göre çok fazla zarar ediyorsun ortalama 10k fark ediyor benim söyleyebileceğim kasadaki değişiklikler olur sadece sade her yer de aynı oem sistemler maalesef, 63k gibi bir fiyata geliyor önerdiklerim ile kasa ve psu hariç hepside içime sinen parçalar alabilirsin, benimde bütçem kısıtlı sistem topluyorum o yüzden durumu anlıyorum ama gerçekler bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı