Hocam öncelikle merhaba, klavyeyi şu zamana kadar aktif şekilde kullandım şu zamana kadar yaşadığım tek sorun yazılımsal olarak oldu. Klavyenin driverini kurduktan sonra yapmış olduğum güncellemeden sonra klavye gitmişti kullanamadım daha, sonrasında buradan konu açtım bir arkadaş sağ olsun bana yardımcı oldu tabii bu sırada sorun çözülmezse diye AliExpress üzerinden Epomaker'a mesaj yazmıştım. Sorunu çözdükten sonra mesajlara baktım aynı çözümü bana mesaj olarak yazmışlardı yani iletişim konusunda sorun yaşamadım. İade kısmında ise ailexpress üzerinden aldıysan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Fiyat indirme konusunda öyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum ki çoğu firma bunu yapmaz muhtemelen fiyatı sana özel indirmek gibi bir şey yapamazlar diye düşünüyorum. Ses konusunda beni aşırı tatmin etti renkleri olsun driver da olan çeşitlilik olsun beni gayet etkiledi, fazla gürültülü sesi yok hatta sesini duymak benim çok hoşuma gidiyor arada kulaklığı çıkartıp kullandığım oluyor

blue ve Green switchlerden kat kat yumuşak ve güzel sesi var kulak ağrıtan komşu delirten cinsten değil, bu konuda için rahat olsun. Custom ile ilgilenen kişiler neden yerden yere vurmuş çözemedim switchleri çıkarılabilir tuşları da aynı şekilde uyumlu alırsan çirkin görüntü olmaz. Özet geçmek gerekirse fiyatını kesinlikle hak ediyor bir problemli yok satıcı firma dediğim gibi AliExpress üzerinden alırsan sıkıntı yaşamazsın ekstra olarak sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olurum hocam.
Ek olarak hocam klavye 5 katmandan oluşuyor ve kullanılan malzemeler gayet kaliteli fotoğrafta gösterildiği şekilde( ürününün kendi sitesinden aldım görüntüyü)