Epomaker Aula F75 alınır mı?

Eneswunbeaten

Femtopat
Daha fazla  
Aşağıdaki video fikir verebilir. Leobog Reaper olanı biraz daha tok diyorlar bende Icevein var. Space, Enter, Shift vb. büyük tuşlar tok ses, diğerleri ise daha çok creamy ses veriyor. Ben açıkçası memnunum. Daha da tok ses olsun dersen Dracula Castle 5075B Plus öneririm.

Bu arada aşağıdaki videodan daha tok sesi var Icevein 'in. Çünkü mousepad üzerine koymuş klavyeyi. Doğrudan masaya temas ederse daha tok ses veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@766319 hocam selamlar klavyeyi bende satın aldım fakat merak ettiğim birkaç kısım var bu klavye 2.4 ile bağlanınca şarjlı mı oluyor eğer şarjı biterse nasıl şarj ediyoruz ek olarak kablolu olarak nasıl bağlıyoruz bunu? Tam olarak çözemedim

@766319 hocam selamlar klavyeyi bende satın aldım fakat merak ettiğim birkaç kısım var bu klavye 2.4 ile bağlanınca şarjlı mı oluyor eğer şarjı biterse nasıl şarj ediyoruz ek olarak kablolu olarak nasıl bağlıyoruz bunu? Tam olarak çözemedim

2.4 USB alıcısıyla kullanılıyor. Şarjdan yiyor.
Bluetooth alıcısız o da şarjdan yiyor.
Kablolu kullanmak için kabloyu taktıktan sonra switch 'i "Wired" kısmına yani ortaya almanız lazım o zaman şarjdan yemez kablodan kullanır. Wired kullanırken şarjı da doldurur ayrıca.

Aşağıdaki video fikir verebilir. Leobog Reaper olanı biraz daha tok diyorlar bende Icevein var. Space, Enter, Shift vb. büyük tuşlar tok ses, diğerleri ise daha çok creamy ses veriyor. Ben açıkçası memnunum. Daha da tok ses olsun dersen Dracula Castle 5075B Plus öneririm.

Bu arada aşağıdaki videodan daha tok sesi var Icevein 'in. Çünkü mousepad üzerine koymuş klavyeyi. Doğrudan masaya temas ederse daha tok ses veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

dostum merhaba ufak bir araştırma yaptığımda bütçem hep bu klavyeye çıkıyor fakat almakta kararsızım. custom klavyeyle ilgilenen kişiler genelde bu klavyeyi yerden yere vuruyorlar bir de epomaker'e genel olarak çok eleştiri var iade vs. konularında. yine herkesin deneyimi farklıdır diye düşünüp sormak istedim.. klavye nasıl? blackwidow v3 tkl kullanıyorum sesi kafamı ütülüyor, space tuşu desen rezalet. aula f75 bu klavyeye tercih edilir mi? ve son olarak epomaker'a e-posta yoluyla ulaşıp ürünün fiyatını düşük gösterme şansımız var mıdır? vergiyi minimuma indirmek için.

Dostum merhaba ufak bir araştırma yaptığımda bütçem hep bu klavyeye çıkıyor fakat almakta kararsızım. Custom klavyeyle ilgilenen kişiler genelde bu klavyeyi yerden yere vuruyorlar bir de Epomaker'e genel olarak çok eleştiri var iade vs. konularında. Yine herkesin deneyimi farklıdır diye düşünüp sormak istedim. Klavye nasıl? Black Widow V3 TKL kullanıyorum sesi kafamı ütülüyor, space tuşu desen rezalet. Aula F75 bu klavyeye tercih edilir mi? Ve son olarak Epomaker'a e-posta yoluyla ulaşıp ürünün fiyatını düşük gösterme şansımız var mıdır? Vergiyi minimuma indirmek için.

Hocam öncelikle merhaba, klavyeyi şu zamana kadar aktif şekilde kullandım şu zamana kadar yaşadığım tek sorun yazılımsal olarak oldu. Klavyenin driverini kurduktan sonra yapmış olduğum güncellemeden sonra klavye gitmişti kullanamadım daha, sonrasında buradan konu açtım bir arkadaş sağ olsun bana yardımcı oldu tabii bu sırada sorun çözülmezse diye AliExpress üzerinden Epomaker'a mesaj yazmıştım. Sorunu çözdükten sonra mesajlara baktım aynı çözümü bana mesaj olarak yazmışlardı yani iletişim konusunda sorun yaşamadım. İade kısmında ise ailexpress üzerinden aldıysan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Fiyat indirme konusunda öyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum ki çoğu firma bunu yapmaz muhtemelen fiyatı sana özel indirmek gibi bir şey yapamazlar diye düşünüyorum. Ses konusunda beni aşırı tatmin etti renkleri olsun driver da olan çeşitlilik olsun beni gayet etkiledi, fazla gürültülü sesi yok hatta sesini duymak benim çok hoşuma gidiyor arada kulaklığı çıkartıp kullandığım oluyor :D blue ve Green switchlerden kat kat yumuşak ve güzel sesi var kulak ağrıtan komşu delirten cinsten değil, bu konuda için rahat olsun. Custom ile ilgilenen kişiler neden yerden yere vurmuş çözemedim switchleri çıkarılabilir tuşları da aynı şekilde uyumlu alırsan çirkin görüntü olmaz. Özet geçmek gerekirse fiyatını kesinlikle hak ediyor bir problemli yok satıcı firma dediğim gibi AliExpress üzerinden alırsan sıkıntı yaşamazsın ekstra olarak sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olurum hocam.

Ek olarak hocam klavye 5 katmandan oluşuyor ve kullanılan malzemeler gayet kaliteli fotoğrafta gösterildiği şekilde( ürününün kendi sitesinden aldım görüntüyü)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-06-20-32-57-101_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-06-20-32-57-101_com.android.chrome-edit.jpg
    182,7 KB · Görüntüleme: 320
Merhaba klavyeyi aldım çok güzel. Hissiyat yumuşaklık aşırı iyi. Kablo ile kullanıyorum ve sol üstte sürekli beyaz ışık yanıp sönüyor herhalde şarj olma ışığı. Bu ışığı nasıl kapatabilirim? Teşekkürler.

Sorunu çözdüm. Öncelikle klavye bana kutudan direkt mac versiyon şekilde geldi alt f4 atınca oyunlar kapanmıyordu. Düzeltmek için FN + W ye basın kırmızı bir renk yanıcak. Şarj ışığı için FN + sol shifte 2 kez basın sönüyor. İyi forumlar

Son düzenleme:
Hocam öncelikle merhaba, klavyeyi şu zamana kadar aktif şekilde kullandım şu zamana kadar yaşadığım tek sorun yazılımsal olarak oldu. Klavyenin driverini kurduktan sonra yapmış olduğum güncellemeden sonra klavye gitmişti kullanamadım daha, sonrasında buradan konu açtım bir arkadaş sağ olsun bana yardımcı oldu tabii bu sırada sorun çözülmezse diye AliExpress üzerinden Epomaker'a mesaj yazmıştım. Sorunu çözdükten sonra mesajlara baktım aynı çözümü bana mesaj olarak yazmışlardı yani iletişim konusunda sorun yaşamadım. İade kısmında ise ailexpress üzerinden aldıysan sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Fiyat indirme konusunda öyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum ki çoğu firma bunu yapmaz muhtemelen fiyatı sana özel indirmek gibi bir şey yapamazlar diye düşünüyorum. Ses konusunda beni aşırı tatmin etti renkleri olsun driver da olan çeşitlilik olsun beni gayet etkiledi, fazla gürültülü sesi yok hatta sesini duymak benim çok hoşuma gidiyor arada kulaklığı çıkartıp kullandığım oluyor :D blue ve Green switchlerden kat kat yumuşak ve güzel sesi var kulak ağrıtan komşu delirten cinsten değil, bu konuda için rahat olsun. Custom ile ilgilenen kişiler neden yerden yere vurmuş çözemedim switchleri çıkarılabilir tuşları da aynı şekilde uyumlu alırsan çirkin görüntü olmaz. Özet geçmek gerekirse fiyatını kesinlikle hak ediyor bir problemli yok satıcı firma dediğim gibi AliExpress üzerinden alırsan sıkıntı yaşamazsın ekstra olarak sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olurum hocam.

Ek olarak hocam klavye 5 katmandan oluşuyor ve kullanılan malzemeler gayet kaliteli fotoğrafta gösterildiği şekilde( ürününün kendi sitesinden aldım görüntüyü)
hocam bahsettiğiniz sorunu nasıl çözdünüz kuracağım driver ama sorun çıkarsa nasıl çözüleceğini bilmiyorum şimdiden teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı