Toprakkc Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #91 ambushermayki dedi: Bu kaliteyi bu fiyata almış olmak çok büyük mutluluk Genişletmek için tıkla... Direkt süratin ana bayisisin yanında oturuyorsun herhalde güle güle kullan
ambushermayki dedi: Bu kaliteyi bu fiyata almış olmak çok büyük mutluluk Genişletmek için tıkla... Direkt süratin ana bayisisin yanında oturuyorsun herhalde güle güle kullan
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #92 ambushermayki dedi: Bu kaliteyi bu fiyata almış olmak çok büyük mutluluk. Genişletmek için tıkla... YunExpress'de vergi ödenmiyor demiş konu sahibi. Ödediniz mi siz? Hayırlı olsun bu arada Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025
ambushermayki dedi: Bu kaliteyi bu fiyata almış olmak çok büyük mutluluk. Genişletmek için tıkla... YunExpress'de vergi ödenmiyor demiş konu sahibi. Ödediniz mi siz? Hayırlı olsun bu arada
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #93 737973 dedi: Konu çok uzun olmuş okumaya üşendim kısaca geliyor mu kargo. Bir ara bende Epomaker'dan klavye alacaktım fakat para yanar diye güvenemedim. YunExpress'de vergi ödenmiyor demiş ks. Ödedinizmi siz? Hayırlı olsun bu arada Genişletmek için tıkla... 1296 TL dışında para ödemedim hocam.
737973 dedi: Konu çok uzun olmuş okumaya üşendim kısaca geliyor mu kargo. Bir ara bende Epomaker'dan klavye alacaktım fakat para yanar diye güvenemedim. YunExpress'de vergi ödenmiyor demiş ks. Ödedinizmi siz? Hayırlı olsun bu arada Genişletmek için tıkla... 1296 TL dışında para ödemedim hocam.
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #94 Mükemmelmiş... Daha yeni klavye almış ve parada kalmamışken böyle bir indirim çıkması üzdü Alan herkese hayırlı olsun.
Mükemmelmiş... Daha yeni klavye almış ve parada kalmamışken böyle bir indirim çıkması üzdü Alan herkese hayırlı olsun.
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.008 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #95 AdaBagcibasi dedi: Bana da bu tarzda bir dönüş olmuştu. Genişletmek için tıkla... Satın alırken nota da yazayım mı bu olayı?
AdaBagcibasi dedi: Bana da bu tarzda bir dönüş olmuştu. Genişletmek için tıkla... Satın alırken nota da yazayım mı bu olayı?
Plaxy Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 547 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #96 Hala daha alınır mı? Kararsızım YunExpress olayını nasıl söylüyoruz gümrüğe takılır mı var mı yardımcı olabilecek biri.
Hala daha alınır mı? Kararsızım YunExpress olayını nasıl söylüyoruz gümrüğe takılır mı var mı yardımcı olabilecek biri.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.692 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #97 Plaxy dedi: Hala daha alınır mı? Kararsızım YunExpress olayını nasıl söylüyoruz gümrüğe takılır mı var mı yardımcı olabilecek biri. Genişletmek için tıkla... Ben bu şekilde ilettim ve elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Gümrükte kalır kalmaz garantisini veremem. Dosya Ekleri Screenshot_20250628_000945_Gmail.jpg 177 KB · Görüntüleme: 50
Plaxy dedi: Hala daha alınır mı? Kararsızım YunExpress olayını nasıl söylüyoruz gümrüğe takılır mı var mı yardımcı olabilecek biri. Genişletmek için tıkla... Ben bu şekilde ilettim ve elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Gümrükte kalır kalmaz garantisini veremem.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 28 Haziran 2025 #98 Yun express olayı garanti değil bunu öncelikle bilin. Şansını denemek isteyen denesin benim kargo hala gümrükte bekliyor durumu netleşince yazarım.
Yun express olayı garanti değil bunu öncelikle bilin. Şansını denemek isteyen denesin benim kargo hala gümrükte bekliyor durumu netleşince yazarım.
Plaxy Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 547 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #99 ambushermayki dedi: Ben bu şekilde ilettim ve elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Gümrükte kalır kalmaz garantisini veremem. Genişletmek için tıkla... Anladım gümrük garantisi olsaydı direkt alacaktım emin değilim.
ambushermayki dedi: Ben bu şekilde ilettim ve elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Gümrükte kalır kalmaz garantisini veremem. Genişletmek için tıkla... Anladım gümrük garantisi olsaydı direkt alacaktım emin değilim.
Toprakkc Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #100 Plaxy dedi: Anladım gümrük garantisi olsaydı direkt alacaktım emin değilim. Genişletmek için tıkla... Bekle her şey yarın belli olacak birçok kişi yarın sonuç alacak herkes olumlu olursa yüksek ihtimal var ama yine de emin olamayız tabii.
Plaxy dedi: Anladım gümrük garantisi olsaydı direkt alacaktım emin değilim. Genişletmek için tıkla... Bekle her şey yarın belli olacak birçok kişi yarın sonuç alacak herkes olumlu olursa yüksek ihtimal var ama yine de emin olamayız tabii.