Elektronik EPOMAKER DynaTab 75X 32 dolar

Ha bildiğin tüm switchleri ve tuşları çıkardınız yani. Sadece ekran ve kasayı soktunuz doğru muyum?
Doğrudur. kasa anakart ekran kaldı işte. Bir de bunda pil olduğu için dikkatli olun derim. Şasi vs yapar yanar manar allah korusun. Pek o tarafını düşünmüyorlar sanki. Ben pilleri söküp suya sokmuştum. Siz de sudan çıkardıktan sonra çöpe atmanızı, evde bulundurmamanızı tavsiye ederim.

Doğrudur. Kasa anakart ekran kaldı işte. Bir de bunda pil olduğu için dikkatli olun derim. Şasi vs yapar yanar manar Allah korusun. Pek o tarafını düşünmüyorlar sanki. Ben pilleri söküp suya sokmuştum. Siz de sudan çıkardıktan sonra çöpe atmanızı, evde bulundurmamanızı tavsiye ederim.

Suya koyarsam patlamasın şimdi hocam öyle bir dedinizki. bataryayı sökmeme gerek varmı?

Suya koyarsam patlamasın şimdi hocam öyle bir dedinizki. bataryayı sökmeme gerek varmı?
Yok öyle hemen patlamaz zaten. Şasi yapar, zamanla ısınır vs olsa olsa. Önlem olarak evde tutmazdım ben sadece. Çöpe atın gitsin.

PS: Bataryalar epey sağlam yapıştırılmıştı. Sökerken zarar vermeniz çok daha muhtemel. O yüzden sökmeseniz daha iyi sanki :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı