Elektronik EPOMAKER DynaTab 75X 32 dolar

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesai saati 5E kadar gözüküyor hocam ama başka zaman deneyeceğiz o zaman.

Hocam bir şekilde ulaştım konşimento numarası istiyorlar tam olarak hangi numarayı söylediniz siz?

Last mile tracking number i verdim. 606 ile basliyordu.

Last mile tracking number i verdim. 606 ile basliyordu.

Benim farklıymış hocam. Gümrük işlemleri başlamamış sanırım. Turkish cargo ile gelmiş onlar neden teslim etmemiş sorun dediler onları aradım bizde yok başka firma olabilir dediler. Saçma sapan işler ya.

27 euro altı olunca beyanname gerekmiyordu nasıl oluyor? Böyle saçmalık olmaz bence o da bilmiyor ne olduğunu.

27 euro altı olunca beyanname gerekmiyordu nasıl oluyor? Böyle saçmalık olmaz bence o da bilmiyor ne olduğunu.
Ben de anlamadim acikcasi. Ama dedigi hizli kargo yontemi kullanilmadigi icin beyanname vermeden cikaramazsiniz gumrukten dedi telefondaki hanimefendi. Pazartesi gunu bir de siz arayip sorun bence vaktiniz olursa

Ben de anlamadim acikcasi. Ama dedigi hizli kargo yontemi kullanilmadigi icin beyanname vermeden cikaramazsiniz gumrukten dedi telefondaki hanimefendi. Pazartesi gunu bir de siz arayip sorun bence vaktiniz olursa
Bir şey bildiği yok onların boşuna israf yemin ediyorum şu devlette çalışanların yarısı atılsa ülke kalkınır. Arayıp sormaya gerek yok çünkü bilen birisine ulaşamayız şansa kadere paket gelirse gelir artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…