Elektronik EPOMAKER DynaTab 75X 32 dolar

Hocam bence iptal etmeyip beklenebilir. Nerede gördüm net hatırlamıyorum ama redditteydi galiba Amerika'da 25 gün bekleme sonucu gelen vardı sanırım.

Adrese teslim taahhüt edilen kargomun gümrükleme işlemini neden ben yapayım böyle saçma sapan iş mi olur ? Bu devlette başıboş bırakılmayan tek bir kurum kalmadı galiba. 10 dolarlık PCB ye +11$ vergi ödedim. Üzerine +13$ kargo ücreti ödedim. 1 aydır bekliyorum gelecek diye, şimdi de bu saçmalık çıktı. Hayır giden parama üzülmüyorum da giden vaktime yazık. Projemi durdurdum öyle gelecek malzemeyi bekliyordum. Şimdi yeni sipariş vereceğim 15 gün daha kargo bekleyeceğim...

Yunexpress isini tam yapsa kargolar gecikmezdi. Baska firmalarla gelenler coktan teslim edildi.

Vergi çıkan var mı? Çıktıysa ne kadar vergi istiyor?
Yanwen ile gönderilen ve 15 dolar olarak belirtilip hediye olarak işaretlenen bir gönderimde 780 TL vergi çıkmış. Bunu baz alırken sitesindeki fiyata mı baktılar yoksa direkt bir fiyatlandırma mı yaptılar belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…