Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.807 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #321 kiyaz dedi: Benim klavyede arada 1 tuşu çift basıyor bazı tuşları tekte algılamıyor. 1200 TL'ye aldığım için problem etmiyorum ama biraz kronik. Genişletmek için tıkla... Herkes bir sorun yaşamış ya bu ne kral. Biri enter tuşu basmaz biri çift tıklama sorunu acaba benimki sorunlu gelir mi?
kiyaz dedi: Benim klavyede arada 1 tuşu çift basıyor bazı tuşları tekte algılamıyor. 1200 TL'ye aldığım için problem etmiyorum ama biraz kronik. Genişletmek için tıkla... Herkes bir sorun yaşamış ya bu ne kral. Biri enter tuşu basmaz biri çift tıklama sorunu acaba benimki sorunlu gelir mi?
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.023 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #322 Lskow dedi: Herkes bir sorun yaşamış ya bu ne kral. Biri enter tuşu basmaz biri çift tıklama sorunu acaba benimki sorunlu gelir mi? Genişletmek için tıkla... Temassızlık vb. yapması normal gasket mountdan dolayı biraz bastırırsanız düzelir.
Lskow dedi: Herkes bir sorun yaşamış ya bu ne kral. Biri enter tuşu basmaz biri çift tıklama sorunu acaba benimki sorunlu gelir mi? Genişletmek için tıkla... Temassızlık vb. yapması normal gasket mountdan dolayı biraz bastırırsanız düzelir.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 17 Temmuz 2025 #323 Yunexpress patlamış mallara el koymuşlar. Artık ihalede sizin klavyeler
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.807 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #324 GTX660M dedi: Yunexpress patlamış mallara el koymuşlar. Artık ihalede sizin klavyeler Genişletmek için tıkla... İmha mı edecekler?
GTX660M dedi: Yunexpress patlamış mallara el koymuşlar. Artık ihalede sizin klavyeler Genişletmek için tıkla... İmha mı edecekler?
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 17 Temmuz 2025 #325 Lskow dedi: İmha mı edecekler? Genişletmek için tıkla... İhaleye gider sahibindende görürsünüz artık bir süre sonra.
Lskow dedi: İmha mı edecekler? Genişletmek için tıkla... İhaleye gider sahibindende görürsünüz artık bir süre sonra.
Toprakkc Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 203 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #326 GTX660M dedi: İhaleye gider sahibindende görürsünüz artık bir süre sonra. Genişletmek için tıkla... Zaten bi kere de şu hayatta bizim yüzümüz gülseydi şaşardım nerden gitsek patlıyoz.
GTX660M dedi: İhaleye gider sahibindende görürsünüz artık bir süre sonra. Genişletmek için tıkla... Zaten bi kere de şu hayatta bizim yüzümüz gülseydi şaşardım nerden gitsek patlıyoz.
kagankocaoglu Picopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #327 GTX660M dedi: Yunexpress patlamış mallara el koymuşlar. Artık ihalede sizin klavyeler Genişletmek için tıkla... Bu bilgiyi nereden aldiniz?
GTX660M dedi: Yunexpress patlamış mallara el koymuşlar. Artık ihalede sizin klavyeler Genişletmek için tıkla... Bu bilgiyi nereden aldiniz?
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 17 Temmuz 2025 #328 kagankocaoglu dedi: Bu bilgiyi nereden aldiniz? Genişletmek için tıkla... JLCPCB Global Direct Line Kargo YunExpress Türkiye Operasyonlarını Askıya Aldı! - PCB Baskı Devre Arkadaşlar selam, JLCPCB üzerinden gümrük vergisi dahil vergileri peşin olarak ödediğimiz düşük ... yaşadığı problem nedeni ile süresiz durdurmuştur. prototippcb.com.tr
kagankocaoglu dedi: Bu bilgiyi nereden aldiniz? Genişletmek için tıkla... JLCPCB Global Direct Line Kargo YunExpress Türkiye Operasyonlarını Askıya Aldı! - PCB Baskı Devre Arkadaşlar selam, JLCPCB üzerinden gümrük vergisi dahil vergileri peşin olarak ödediğimiz düşük ... yaşadığı problem nedeni ile süresiz durdurmuştur. prototippcb.com.tr
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 17 Temmuz 2025 #329 Hep abanmaktan oluyor, millet bir taneyle yetinmeyip üçer beşer tane alınca o da patlamaya sebep oluyor. Geçmiş olsun dostlar.
Hep abanmaktan oluyor, millet bir taneyle yetinmeyip üçer beşer tane alınca o da patlamaya sebep oluyor. Geçmiş olsun dostlar.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.807 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #330 sp33d dedi: Hep abanmaktan oluyor, millet bir taneyle yetinmeyip üçer beşer tane alınca o da patlamaya sebep oluyor. Geçmiş olsun dostlar. Genişletmek için tıkla... İşte onu diyorum anlayan yok. Umarım öyle yapanlarınkı yansın.
sp33d dedi: Hep abanmaktan oluyor, millet bir taneyle yetinmeyip üçer beşer tane alınca o da patlamaya sebep oluyor. Geçmiş olsun dostlar. Genişletmek için tıkla... İşte onu diyorum anlayan yok. Umarım öyle yapanlarınkı yansın.