Bu 30 Euro limitini hayli hayli geçiyor geçemez de.Muhtemelen pek bir farkı yok. Epomakerin gümrükten geçeceğini pek sanmam. Ona da buna da vergi ödemek zorundayız buna da snrm.
Bu 30 Euro limitini hayli hayli geçiyor geçemez de.Muhtemelen pek bir farkı yok. Epomakerin gümrükten geçeceğini pek sanmam. Ona da buna da vergi ödemek zorundayız buna da snrm.
Peki sence epomaker geçer mi? Yanwen o kadar iyi değil diyolar. Geçsin ve gümrük 700 tl gelsin yeterli benim için.Bu 30 Euro limitini hayli hayli geçiyor geçemez de.
Bu 30 euro limitini hayli hayli geçiyor geçemez de.
Bizde aynı şekilde 75x'i bekliyoruz.Geçiyor da düşük gösteriyorlar işte. Arkadaşım o yunziyi aldı Yun'a verildi şu an gümrükten geçmesini bekliyoruz.
İşte hocam yeni sipariş edenler benim gibi sıkıntı yaşıyorlar artık 20 dolar olarak göstermeyip hediye seçeneği olarak da işaretlemiyorlar. Üstüne birde kargo firması sadece yanwen. Ve kesin olarak bence vergi vereceğiz.Bizde aynı şekilde 75x'i bekliyoruz.
Bence versek yine iyi.İşte hocam yeni sipariş edenler benim gibi sıkıntı yaşıyorlar artık 20 dolar olarak göstermeyip hediye seçeneği olarak da işaretlemiyorlar. Üstüne birde kargo firması sadece yanwen. Ve kesin olarak bence vergi vereceğiz.
Yani. Peki sizce 3000 4000 tl olmaz değil mi vergi? 700 1000 tl olursa gene iyi bu klavyeye.Bence versek yine iyi.
Aynı şekilde geçiyor. Yunexpresse veriyorlar falan filan.Peki bu gümrükten nasıl geçiyor?
Yani. Peki sizce 3000 4000 TL olmaz değil mi vergi? 700 1000 TL olursa gene iyi bu klavyeye.
olursa 700-1000tl olur olmazsa direkt kalır.Yani. Peki sizce 3000 4000 tl olmaz değil mi vergi? 700 1000 tl olursa gene iyi bu klavyeye.
Olursa 700-1000TL olur olmazsa direkt kalır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.