Epomaker klavye nasıldır?

Bütçe
1500
Bugun eline Epomaker TH80 Pro modeli gecti. Klavye gayet guzel bilek destegi olmamasi biraz rahatsiz hissettiriyor beni. RGB isiklarini soyle anlatayim. Su an hava tam kararmadi aksam cokmedi ama klavyenin altindaki isiklar harfleri aydinlatmiyor kardesim. RGBler direkt tuslarin altinda kaldigindan aksam hangi harfe bastigini goremeyebilirsin. Onun haricinde sesi harika tok guzel bir sesi var.
 
Hocam ikisinden birini almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyi ve ISO sürüm ile Pro arasında fark var mı ben dizilim dışı fark göremedim ama yine de sormak istiyorum.
Amazon üzerinden GK75 ANSI aldım. Amazon üzerinde sadece ANSI satılıyor fakat GK75 iso modelide varmış bunu aldıktan 1 hafta sonra fark ettim .7-8 gün kullandım 800 lira karına sattım. Senelerce iso kullanmıs biri olarak söylüyorum ki isodan şaşma. Birkaç gün içinde TH80 iso modelini alacağım. GK75 iso almayıp th80 almak istememim sebebi 1. Kablosuz 2. Klavyenin default switchleri gk75 default'a göre çok daha iyi olması. Optical switchli bi klavye kullanmanı önermem.
 
Amazon üzerinden GK75 ansı aldım. Amazon üzerinde sadece ansı satılıyor fakat GK75 ISO modelide varmış bunu aldıktan 1 hafta sonra fark ettim. 7-8 gün kullandım 800 lira karına sattım. Senelerce ISO kullanmıs biri olarak söylüyorum ki ISO'dan şaşma. Birkaç gün içinde TH80 ISO modelini alacağım. GK75 ISO almayıp TH80 almak istememim sebebi 1. kablosuz 2. klavyenin default Switch'leri GK75 Default'a göre çok daha iyi olması. Optical Switch'li bir klavye kullanmanı önermem.

Hocam TH80 ISO aldım şu an kargoda ama moralimi bozan bir şey oldu keycaps bakıyorum yarısı ISO'ya uygun değil.
 
Hocam TH80 ISO aldım şu an kargoda ama moralimi bozan bir şey oldu keycaps bakıyorum yarısı ISO'ya uygun değil.
Bizim ülkemizde iso düzen üretilsede dünya genelinde kullanıcılar yüksek bi çoğunluğu ansi kullanıyor. Markalarda ürettiği çoğunluklu klavye modellerini ansi düzen üzerinde yapıyor. Ansinin keycaps çesitliğinin daha fazla olmasını buna bağlıyorum. Aliexpress üzerinde epomaker iso keycaps baya var oraya bi bakmanı öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı