Epson l 3251 yazıcı resmi soluk çıkartıyor

hakanyagar

Decapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazıcımda bu resmi başta çıkarttığımda çok kötü çıkarmıştı, bende ardından kafa temizleme yaptım ve düzeldi. Ama bu sefer de çizgi çizgiydi onu da düzelttim bir temizleme yaparak. Şu an gördüğünüz gibi çıkarıyor sanki bana biraz soluk geldi. Bu normal çıkarma şekli mi yoksa bir sorun mu var? Daha canlı olabilir mi ayar falan yaparak? Yazıcım: Epson l 3251.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazıcımda bu resmi başta çıkarttığımda çok kötü çıkarmıştı, bende ardından kafa temizleme yaptım ve düzeldi. Ama bu sefer de çizgi çizgiydi onu da düzelttim bir temizleme yaparak. Şu an gördüğünüz gibi çıkarıyor sanki bana biraz soluk geldi. Bu normal çıkarma şekli mi yoksa bir sorun mu var? Daha canlı olabilir mi ayar falan yaparak? Yazıcım: Epson l 3251.

Yüksek kaliteye aldınız mı? Bir de resmi hangi programdan çıktı aldınız.

Sonuçta fotoğraf çıkarmak için değil , fotokopi çıkarmak için. Belki fotoğrafın kontrastı ve diğer renk ayarlarıyla oynarsan daha düzgün bir çıktı alabilirsin.

Bu arada neden fotoğrafları Twiiter'dan attınız?

Sonuçta fotoğraf çıkarmak için değil, fotokopi çıkarmak için. Belki fotoğrafın kontrastı ve diğer renk ayarlarıyla oynarsan daha düzgün bir çıktı alabilirsin.

Yok bu makine, genelde fotograf kağıtına uygun A4 kağıdına soluk basar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı