Bu şekilde.
Hocam Windows 11 kullanıyorsunuz galiba. Epson ile ilgili şeyleri kaldırbilir misiniz? Ama ondan önce basit yöntem kabloyu başka yere takmayı deneyin. Peki Wi-Fi açık mı telefonda gözüküyor mu?
Az önce verdiğim linkteki sürücüyü indirip winrar yardımı ile klasöre çıkarın. Yazıcınızı aygıt yöneticisinden bulun bazen "yazılım cihazları" bölümünde çıkabiliyor. Sürücüyü güncelle seçip, bilgisayarımdaki sürücülere gözata basıp, indirdiğin sürücü klasörünü bulup seçersen yazıcını yükleyebilirsin.Yazıcımda Wi-Fi özelliği yok hocam kabloyu değiştirdim hep yerini ama başarısız![]()
hocam surda hata alırıyorumAz önce verdiğim linkteki sürücüyü indirip winrar yardımı ile klasöre çıkarın. Yazıcınızı aygıt yöneticisinden bulun bazen "yazılım cihazları" bölümünde çıkabiliyor. Sürücüyü güncelle seçip, bilgisayarımdaki sürücülere gözata basıp, indirdiğin sürücü klasörünü bulup seçersen yazıcını yükleyebilirsin.
Bilgisayardan sürücüleri tamamen temizlemen lazım ama ondan önce Denetim Masası'ndan bak.
Denetim masası>donanım ve ses>aygıtlar ve yazıcılar.
Tekrar kontrol et Aygıt Yöneticisi'nden. Yoksa Epson printer connection diye bir uyhulama var oradan kontrol et.
Direk bunu indirip çalıştır.Hayır hocam yok maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.