ePTTAVM Güvenilir mi?

Yuspro

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
  • ePTTAVM, n11 ve gittigidiyor kadar güvenilir mi?
  • İade işlemlerinde sorun çıkarıyorlar mı?
  • Alışveriş yaptıysanız memnun kaldınız mı?

1. GG ve N11 güvenli mi ? Güvenli olan E-Ticaret platformu Hepsiburada'dır. Sipariş iptali anında işleniyor, Kargo tarihi vaat ettiği süreden önce geliyor, ucuz fiyat sunuyor, barındırdığı firmalar ise kaliteli ve herhangi bir yanlışlarında ne olacağını biliyorlar. GG zaten çakma ürün yollayanlarla dolu. N11'den 2 defa alışveriş yapmaya çalıştım 2'sinde de tedarik edilemediği için yollanmadı. Madem stokta yok neden koyarsınız ?
  2. İade işlemlerinde hiçbir firma sorun çıkaramaz. İşine gelmeyen bir şey olursa savcılığa başvurup yazı göndereceksin ve sorun kalmayacak. Mesajlarda yazılanlara bakmayın, kanun tek, firmalar kendi kanunlarını koyamaz.
  3. 7 gün içinde elinizde diyor ancak 4 gündür kargo hazırlanıyor yazıyor. 7 gün içinde elimde olması imkansız. Daha sonra şikayetvar'a baktım benim gibi bir sürü kişi varmış, stokta olmayan malları koyup 9 gün 10 gün sonra iptal ediyorlar. Çalıştığı firmalar yanlış bilgi veriyor demek ki ancak çatı olarak tüm sorumluluklar onda. PTT var diye devletin diye güvenmeyin, mağdur olursunuz.
7 gün geçince ilk işim şikayetvar'a yazmak, forumda da açacağım konuyu.

GG ve N11'den defalarca alışveriş yaptım hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.
Bu tür sitelerde satıcının puanlarına ve yorumlarına bakmaksızın ürünü alırsanız sorun yaşamanız normal, piyasada bir sürü dolandırıcı var.
İnternetten aldığım ürünleri epey araştırırım ve şuana kadar hep daha uygun fiyatlı yerler bulduğum için Hepsiburada'dan alışveriş yapmadım.
Hiç bir site kusursuz değil mutlaka bazı problemler oluşuyor, Şikayetvar'dan hangi siteye bakarsanız bakın o siteden soğursunuz zaten.

GG ve N11'den defalarca alışveriş yaptım hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.
Bu tür sitelerde satıcının puanlarına ve yorumlarına bakmaksızın ürünü alırsanız sorun yaşamanız normal, piyasada bir sürü dolandırıcı var.
Puanlara ve satışta olan ürünlere bakıyorum tabi ki. N11'den sipariş ettiğim OEM ürünleriydi. Adamlar bilerek aynı ürünleri düşük fiyata koyuyor, diğer satıcılarda fiyatı indiriyor. Daha sonra piyasayı düşüren adam siparişleri yollamıyor ve diğer ucuz ürünleri topluyor. Bu olay dolar kurunun fırladığı zamanlarda oldu. Adamlar 200 liraya aldıkları malı 400'e satıyordu. Biri 300'e indirince diğerleri 310'a indirse bile biri 100 lira diğeri 120 lira karda oluyor. Piyasayı düşüren de topluyor işte. Bazı pazarlarda böyle işler dönüyor. HB'da ise bu tip şeyler yok.

EPTTAVM çatısı altında güvenir olup olmaması önemli değil, önemli olan zamanında teslim, sıkıntısız kargo, müşteri ilişkileri. O tip büyük çatı altında zararın her şekilde karşılanır ama 1 gün mü olur 30 gün mü olur o önemli. Yada yanlış ürün olayları, sana yollanmayan iptal edilenler.
Saçma işlerle 1 2 haftanı çalabilirler.

• ePTTAVM, n11 ve gittigidiyor kadar güvenilir mi?
  • İade işlemlerinde sorun çıkarıyorlar mı?
  • Alışveriş yaptıysanız memnun kaldınız mı?
Epttavm'e pek güvenmeyin , yıllardır internet üzerinden alışveriş yapmaktayım. En büyük sorunları epttavm'de yaşadım. Siparişi garantipay üzerinden ödemesini yaptım ücreti kredi kartımdan çektiler ama ürün hala sepette gözüküyordu bu sorunu düzeltmek 8 günümü aldı. Ürün bu defa hazırlık aşamasında gözüküyordu 6 günde bunu kargoya verilmesini beledim en sonun da gönderdiler araya cumartesi pazar girdi 5 gün sonra ürün elime ulaştı ve bir sorun daha ürün arızalı çıktı geri iadesini yaptım bu gün kü tarihe kadar 18 gün dür iadesini yapmıyorlar hala bekliyorum paranızla rezil oluyorsunuz. Bu yazdıklarım belgelidir. İnanmayanlara belgeleri atabilirim. Bu bir defa değil 10 üründen 6'sı mutlaka kusurlu çıkıyor. Bir de bunların cumartesi pazar muhabbeti var çalışmıyorlar.
Bir de Yetmemiş gibi ana sayfalarına Güven Damgası Almış Güvenli Site diye yazmışlar yalan dolan

Son düzenleme:
@İbrahim YAKIŞAN Böyle bir konu açtığımı bile unutmuşum, son mesajdan sonra neredeyse dört yıl geçmiş. Sanırım Sosyal'de yenisiniz kuralları okumanızda fayda var. Bu arada birkaç kez alışveriş yaptım sorun yaşamadım :)

Bu sitede problem yaşamanız halinde e-Devlet üzerinden PTT başlığından şikayet talebi oluşturabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı