ePttAVM güvenilir mi?

ePttAVM o ürünleri kendisi satmıyor, mağazalar ePttAVM üzerinden satıyor. Her mağazanın güvenilirliği de farklı. Mağazanın ürün yorumlarına bakarak güvenilirliğini ölçebilirsiniz.
Nasıl anladın acaba satışta olmayan üründen güvenilirliği? Mağaza yorumlarına baktın diyeceğim, mağaza da yok. Ağzı olan konuşuyor...

Başlıktaki soruya cevap verdim, linke bakmadım bile. EPTTavm güvenilir mi diye sormuş. Bu site akakçe ile aynı mantık. Nasıl oradan düzgün satıcıları seçtiğinde bir sorun çıkmıyorsa burada da aynı olay. Stokta olup olmamasına bakmadım bile. İnsanlar hakkında çok çabuk karar veriyorsunuz. Ağzı olan konuşuyormuş.

Hepsiburada'nın aynısı hiçbir farkı yok. Herhangi bir üründe problem yaşarsan arkasında duruyorlar. Yine de online alışverişlerde hangi site olursa olsun. Satıcının aldığı puanlamalara bakarak alışveriş yap ki tekrar kargolamakla uğraşma...
Ama sonuç itibari ile güvenilir alışveriş yapabilirsin.

@Bora Dere görüyor musun işaretlediğim yeri? Bu site n11 ile aynı mantık. İnsanların mağazalarını açıp alışveriş yapıyor. Linkteki satıcıyı değerlendirmeden çat diye güvenilir yazman akıl işi mi?

Bak güzel kardeşim bir kere daha söylüyorum. Sitenin kendisinden bahsediyorum, satıcı/mağazadan değil.

@Bora Dere o zaman belirt ki adamın kafasında soru işareti kalmasın, yanlış anlamasın. Anladın mı? Sitenin nasıl çalıştığına dair bir fikri yok ki soruyor.

Valla boş bir konuyu amma uzattın ya. Arkadaş bir soru sormuş sorunun cevabından çok bizim tartışmamız var. Buradan alabilirsin.

Kusura bakmayın hata bende. Benim asıl olarak sormam gerekenin hakkında bilgi vermem lazımdı. Ben daha çok TechBurda güvelinir mi diye sormak istedim. Mağazanın puanı 5 yıldız fakat üründe yorum yok. Güvenilir mi diye sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…