AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz AM4 6C/12T 65W 19MB İşlemci - PttAVM.com
AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz AM4 6C/12T 65W 19MB İşlemci AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz AM4 6C/12T 65W 19MB
Nasıl anladın acaba satışta olmayan üründen güvenilirliği? Mağaza yorumlarına baktın diyeceğim, mağaza da yok. Ağzı olan konuşuyor...Evet güvenli.
Başlıktaki soruya cevap verdim, linke bakmadım bile. EPTTavm güvenilir mi diye sormuş. Bu site akakçe ile aynı mantık. Nasıl oradan düzgün satıcıları seçtiğinde bir sorun çıkmıyorsa burada da aynı olay. Stokta olup olmamasına bakmadım bile. İnsanlar hakkında çok çabuk karar veriyorsunuz. Ağzı olan konuşuyormuş.ePttAVM o ürünleri kendisi satmıyor, mağazalar ePttAVM üzerinden satıyor. Her mağazanın güvenilirliği de farklı. Mağazanın ürün yorumlarına bakarak güvenilirliğini ölçebilirsiniz.
Nasıl anladın acaba satışta olmayan üründen güvenilirliği? Mağaza yorumlarına baktın diyeceğim, mağaza da yok. Ağzı olan konuşuyor...
Bak güzel kardeşim bir kere daha söylüyorum. Sitenin kendisinden bahsediyorum, satıcı/mağazadan değil.@Bora Dere görüyor musun işaretlediğim yeri? Bu site n11 ile aynı mantık. İnsanların mağazalarını açıp alışveriş yapıyor. Linkteki satıcıyı değerlendirmeden çat diye güvenilir yazman akıl işi mi?
Eki Görüntüle 430077
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.