Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 9 Şubat 2021 #41 Son mesajı üzerinden 1.5 yıl geçmiş. Uzun zaman olmuş.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.293 Makaleler 110 Çözümler 121 9 Şubat 2021 #42 Recaizade Mahmut Efendi dedi: Son mesajı üzerinden 1.5 yıl geçmiş. Uzun zaman olmuş. Genişletmek için tıkla... Çoluğa çocuğa karışmış demek ki.
Recaizade Mahmut Efendi dedi: Son mesajı üzerinden 1.5 yıl geçmiş. Uzun zaman olmuş. Genişletmek için tıkla... Çoluğa çocuğa karışmış demek ki.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 10 Şubat 2021 #43 SideWinder dedi: Çoluğa çocuğa karışmış demek ki. Genişletmek için tıkla... Cocuklari vardi zaten Erponun
SideWinder dedi: Çoluğa çocuğa karışmış demek ki. Genişletmek için tıkla... Cocuklari vardi zaten Erponun
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.293 Makaleler 110 Çözümler 121 10 Şubat 2021 #44 Neşeli Enginar dedi: Cocuklari vardi zaten Erponun Genişletmek için tıkla... Evet, biliyorum. Forumun çınarlarından ya...
Neşeli Enginar dedi: Cocuklari vardi zaten Erponun Genişletmek için tıkla... Evet, biliyorum. Forumun çınarlarından ya...
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 10 Şubat 2021 #45 SideWinder dedi: Çoluğa çocuğa karışmış demek ki. Genişletmek için tıkla... Geçen sene için üniversite sınavlarına hazırlanıyordu çocukları. Baya yoğun dönemdeydi ama en son ne oldu bilmiyorum. En son konuştuğumuzda şu haldeki şeyi; Şuna çevirmeme yardımcı olmuştu; Şimdilik ise bu halde;
SideWinder dedi: Çoluğa çocuğa karışmış demek ki. Genişletmek için tıkla... Geçen sene için üniversite sınavlarına hazırlanıyordu çocukları. Baya yoğun dönemdeydi ama en son ne oldu bilmiyorum. En son konuştuğumuzda şu haldeki şeyi; Şuna çevirmeme yardımcı olmuştu; Şimdilik ise bu halde;
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.293 Makaleler 110 Çözümler 121 10 Şubat 2021 #46 Eline sağlık @Recaizade Mahmut Efendi