Çözüldü Erasmus nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ludiny

Decapat
Yer
Türkiye, İstanbul
Daha fazla  
Erasmus hakkında bilgi almak istiyorum, öğrenci değişim programı olduğunu biliyorum. Nasıl başvurulduğunu, kaç yaşında yapılabildiğini vs. öğrenmek istiyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Bazı liselerde ve genel olarak üniversitelerin çoğunda yapılıyor. Ben işin üniversite kısmına hakimim. Özetle öğrenci değişim programıdır ve AB üye ülkeleri ile aday ülkeler de dahil olarak bu kapsama girer.

Liseler için olan program ben lise sondayken proje okulumuza geldi ve yanılmıyorsam bunun için okulda sorumlu bir hoca oluyor. O kişi sizde de varsa sorabilirsiniz.

Erasmusgram gibi sayfalarda da belki bilgiler vardır.

Bir de okulunuz var mı bakabilirsiniz: Erasmus Başvuru
Bazı liselerde de Erasmus+ programı var.

Deneyimi olan birileri bilgi verebilirse çok memnun olurum. Liselerde olan uygulamanın detaylarına nereden ulaşabilirim?

Bazı liselerde ve genel olarak üniversitelerin çoğunda yapılıyor. Ben işin üniversite kısmına hakimim. Özetle öğrenci değişim programıdır ve AB üye ülkeleri ile aday ülkeler de dahil olarak bu kapsama girer.

Liseler için olan program ben lise sondayken proje okulumuza geldi ve yanılmıyorsam bunun için okulda sorumlu bir hoca oluyor. O kişi sizde de varsa sorabilirsiniz.

Erasmusgram gibi sayfalarda da belki bilgiler vardır.

Bir de okulunuz var mı bakabilirsiniz: Erasmus Başvuru

Çözüm
Teşekkür ederim.

Hocam sayfaya bakılamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…