Merhabalar biliyorsunuz ki sınav sonuçları yaklaşıyor ve çoğunlukla Erasmus Programı hakkında birkaç sorum olacak, sorulara geçmeden önce belirteyim, hedefim İngilizce Öğretmenliği.
Erasmus Programı her üniversitede geçerli mi? Olmadığını ve belli bir liste olduğunu gördüm internette, ancak listede olmayan Aladdin Keykubat Üniversitesi bunu desteklediğini gördüm, bunu açıklarsanız çok iyi olur.
Erasmus destekli bir üniversitede ülke seçimi nasıl oluyor? Bir sınırı var mı? Ülke seçimi üniversitelere göre değişiyor mu? İngiltere veya italya düşünüyorum
Kafana göre gidemezsin. Üniversitenin anlaşmalı olduğu üniversitelere gidebiliyorsun. Kafanda hangi üniversite varsa tercih yapmadan önce anlaşmalarına bak.
Kafana göre gidemezsin. Üniversitenin anlaşmalı olduğu üniversitelere gidebiliyorsun. Kafanda hangi üniversite varsa tercih yapmadan önce anlaşmalarına bak.
O kadar detaya hangi kaynaktan bakabilirim? Ve ilk soruda dediğim gibi internette anlaşmalılar listesinde olmayıp yine de anlaşmalı bir üniversite gördüm, bu nasıl oluyor?
Sadece o üniversitenin anlaşması desteklemiyor belki başka anlaşmalı oldukları üniversite destekliyor olabilir. İyice araştırın olmadı üniversite ile iletişime geçip sorun.