Erasmus Speaking sınavı için tavsiye

SpaceSoldier

Kilopat
Yer
Pluton
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Yarın Erasmus speaking sınavım var. Normal şartlarda gayet güzel konuşabiliyorum. Fakat yine de yarın ne gibi sorularla karşılaşacağımı bilirsem daha güzel bir performans gösterebileceğimi bildiğim için sizin tavsiyelerinizi merak ediyorum. Neye dikkat edeyim? Neler sorabilirler? Sizin deneyimleriniz neler? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Teşekkürler.

Genelde oldukça kolay oluyor, hatta benim üniversitemde herkese yüksek puan verdikleri için adaletsiz bir ortam oluşuyor. A2 seviyesindeki birisi bile 25 üzerinden 20 alabiliyor. İyi konuşabiliyorsan hiç stres yapmana gerek yok, her türlü yüksek alırsın zaten.

Genelde oldukça kolay oluyor, hatta benim üniversitemde herkese yüksek puan verdikleri için adaletsiz bir ortam oluşuyor. A2 seviyesindeki birisi bile 25 üzerinden 20 alabiliyor. İyi konuşabiliyorsan hiç stres yapmana gerek yok, her türlü yüksek alırsın zaten.

Kendimi tanıtmayı, neden Erasmus programına katılmak istediğimi anlattığım birkaç deneme yaptım kendi kendime umarım yeterli olur.

Hocam hangi ülkeyi veya ülkeleri düşünüyorsunuz?

Macaristan'ı kazandım. O bize bağlı bir şey değil pek. Bölümünüz hangi üniversitelerle anlaşma yaptıysa siz o üniversiteler arasından tercih yapıyorsunuz. 1 Macaristan 2 Polonya 3... Gibi. Puana göre vs. bir üniversiteye yerleştiriliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı