Olabilir hocam. Benim tanıdıklarım Varşova'ya gitmişler bir de birkaç yer ismi söylediler tam bilmiyorum. Harika ve görülmesi gereken yerler olduklarını söylüyorlardı.
Bize polanyalı çocuklar gelmişti ingilizcemiz yetmediği yerde çeviri açıyorduk. Bizden sonrakiler maalesef gidemedi COVID-19 yüzünden ondan bilmiyorum.
2 haftalığına bir proje ile Çekya'ya gitmiştim. Erasmus adı altındaydı fakat tam bir Erasmus değildi. İtalya önermiyorum, giden arkadaşlarım beğenmemişti. Polonya ve Çekya çok iyi seçenekler her açıdan. İnsanları iyi, kızları güzel.
Hocam kızları çok güzel. Yani anlatılmaz yaşanır diyeyim. Hangi ülkelere gitme imkanınız var? Doğu Avrupa bu tarz projelerde her zaman öndedir bana kalırsa. Fiyatları, Batı Avrupa ülkelerinin insanlarına göre daha sıcak kanlı oluşları vs. diye onlarca madde sıralayabilirim.
Hocam kızları çok güzel. Yani anlatılmaz yaşanır diyeyim. Hangi ülkelere gitme imkanınız var? Doğu Avrupa bu tarz projelerde her zaman öndedir bana kalırsa. Fiyatları, Batı Avrupa ülkelerinin insanlarına göre daha sıcak kanlı oluşları vs. diye onlarca madde sıralayabilirim.