Olabilir hocam. Benim tanıdıklarım Varşova'ya gitmişler bir de birkaç yer ismi söylediler tam bilmiyorum. Harika ve görülmesi gereken yerler olduklarını söylüyorlardı.Şehirden şehire fark eder mi ki... Opole’ye gideceğim ben gidersem![]()
Hocam hibe yetti mi? İngilizce bilen çok mu? Lehçehe dair hiçbir fikrim yok. Başka ülkeleri ziyaret etmek kolay mı Polonya'dan?
2 haftalığına bir proje ile Çekya'ya gitmiştim. Erasmus adı altındaydı fakat tam bir Erasmus değildi. İtalya önermiyorum, giden arkadaşlarım beğenmemişti. Polonya ve Çekya çok iyi seçenekler her açıdan. İnsanları iyi, kızları güzel.
Hocam fırsat varken değerlendirmek lazım. Hayırlısı olur umarım sizin için de.Bende 2. bir Erasmus düşünüyorum ama mezuniyetimi geciktiriyor.
Hocam sahiden araştırmaya başladım başlayalı kızlarını okuyorum her yerde..... Tadımız kaçacak belli oldu.Güzelse gelini oradan seçeriz o zaman.
Hocam keşke... Çok güzeller, Alman ve Rus karışı denebilir. Çekya'ya gittim ben bir de, Polonya'ya gitsem neler olurdu acabaGüzelse gelini oradan seçeriz o zaman.
Hocam fırsat varken değerlendirmek lazım. Hayırlısı olur umarım sizin için de.
Hocam sahiden araştırmaya başladım başlayalı kızlarını okuyorum her yerde..... Tadımız kaçacak belli oldu.
Hocam keşke... Çok güzeller, Alman ve Rus karışı denebilir. Çekya'ya gittim ben bir de, Polonya'ya gitsem neler olurdu acaba.
Hiç Erasmus yapmadıysanız gitmenizi isterim gerçekten Avrupa güzel bir yer. Sağlığınıza dikkat ederek diğer ülkeleri gezebilirsiniz.Hocam fırsat varken değerlendirmek lazım. Hayırlısı olur umarım sizin için de.
Hocam kızları çok güzel. Yani anlatılmaz yaşanır diyeyim. Hangi ülkelere gitme imkanınız var? Doğu Avrupa bu tarz projelerde her zaman öndedir bana kalırsa. Fiyatları, Batı Avrupa ülkelerinin insanlarına göre daha sıcak kanlı oluşları vs. diye onlarca madde sıralayabilirim.Hocam sahiden araştırmaya başladım başlayalı kızlarını okuyorum her yerde..... Tadımız kaçacak belli oldu
Hocam kızları çok güzel. Yani anlatılmaz yaşanır diyeyim. Hangi ülkelere gitme imkanınız var? Doğu Avrupa bu tarz projelerde her zaman öndedir bana kalırsa. Fiyatları, Batı Avrupa ülkelerinin insanlarına göre daha sıcak kanlı oluşları vs. diye onlarca madde sıralayabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.