ERAY-HANMA sistem alınır mı?

Besleyemeyeceğini iddia ediyorsanız @Caner Uncu 'nun mesajını kaynaklarınızla beraber raporlayabilirsiniz. Ortaya laf atıp, kaçmak yok. SSD değiştirilirse güzel sistem.
SSD olarak hangisi mesela? 500 GB yeter mi bu arada?
500 GB Kioxia Exceria modelini tercih edin.

İşlemci olarak 13400 mü 12400 mü?
Hangisini koyarsanız koyun parça parça toplanmış haline göre daha ucuza geliyor. Bütçenize göre değişir. 13400F bir tık daha iyi işlemci ama 12400F de fazlasıyla iş görür. 13100F dahi alsanız yeterli olur ancak bazı oyunlarda darboğaz yaşatabilir size. Örnek:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SSD olarak en ucuz alternatif istiyorsanız Kioxia Exceria 500 GB alınabilir. Kalitelisi olsun bütçeyi aşarım derseniz Kingston KC3000 var seçeneklerde. 1 TB olsun ucuz olsun derseniz de GoodRam PX600 varmış.

13400F'in 4060 Ti'ı besleyemeyeceğini mi iddia ediyorsunuz? Eğer öyleyse sıkıntısız besler. Buyurun izleyin, kendiniz görün besleyip beslemediğini:

2K çözünürlük:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1080p çözünürlük:

12400F + düzgün bir SSD iş görür.

Aynen bende Messi.

Aynen ben de Messi.
Dostum saçma sapan cevap vereceğine attığım videoları izler misin? Nefret ediyorum senin gibi bomboş bilgiye sahip olup yorum yapan ''insan''lardan. Gözlerin görüyor mu? Attığım videoyu izleyip soldaki değerlere bakar mısın? Neye inanmıyorsun? Bu nasıl bir kafa yahu? Senin gibi hiçbir şey bilmediği konu hakkında boş boş sallayanlara cevap verince de biz uyarı yiyoruz işte...

Madem attığım videolar yalan, raporla o zaman hadi yanlış bilgi diye? Kim yanlış bilgilendirme uyarısı yiyor görelim. Var mısın?

Mesaj olarak ''i5 13400F, RTX 4060Ti'ı besleyemez'' yazar mısın, bir şey deneyeceğim.

Son düzenleme:
Dostum saçma sapan cevap vereceğine attığım videoları izler misin? Nefret ediyorum senin gibi bomboş bilgiye sahip olup yorum yapan "insan"lardan. Gözlerin görüyor mu? Attığım videoyu izleyip soldaki değerlere bakar mısın? Neye inanmıyorsun? Bu nasıl bir kafa yahu? Senin gibi hiçbir şey bilmediği konu hakkında boş boş sallayanlara cevap verince de biz uyarı yiyoruz işte...

Madem yalancı bir sahtekarım, attığım videolar yalan, raporla o zaman hadi yanlış bilgi diye? Kim yanlış bilgilendirme uyarısı yiyor görelim. Var mısın?

Mesaj olarak "i5 13400F, RTX 4060 Ti'ı besleyemez" yazar mısın, bir şey deneyeceğim.

Yazmam.

Yazmam değil, yazamam de. Çünkü yazsan yanlış bilgi uyarısı yiyeceğini sen de biliyorsun.

Tekrar söylüyorum, 13400F & 4060Ti gayet iyi bir ikili ve darboğaz yapmaz. Aksini iddia ediyorsan kanıtla. Ben darboğaz yapmaz dedim ve kanıtladım.

Dostum saçma sapan cevap vereceğine attığım videoları izler misin? Nefret ediyorum senin gibi bomboş bilgiye sahip olup yorum yapan "insan"lardan. Gözlerin görüyor mu? Attığım videoyu izleyip soldaki değerlere bakar mısın? Neye inanmıyorsun? Bu nasıl bir kafa yahu? Senin gibi hiçbir şey bilmediği konu hakkında boş boş sallayanlara cevap verince de biz uyarı yiyoruz işte...

Madem attığım videolar yalan, raporla o zaman hadi yanlış bilgi diye? Kim yanlış bilgilendirme uyarısı yiyor görelim. Var mısın?

Mesaj olarak "i5 13400F, RTX 4060 Ti'ı besleyemez" yazar mısın, bir şey deneyeceğim.

İlk önce Core i3 13100F besler dedin attığın videoda 2K çözünürlükte ancak ekran kartına yük bindiği için besler durumda 1080p için ise Core i5 13400F atmışsın bu tezatlıktır sen karşındaki kişinin 1080p mi 2K mı oynayıp oynamayacağını nereden biliyorsun.

İlk önce Core i3 13100F besler dedin.
Besler. Bazı oyunlarda da darboğaz yapar yazdım ve KANIT olarak BF 2042 videosu attım. Ki konu sahibi 13400F ile değiştireceğim demiş. Bunu okumadıysanız bu sizin eksikliğiniz. 13400F ile 4060Ti darboğaz yapmaz. 2K ve 1080p olarak iki ayrı kanıt attım. Lütfen düzgün bakın.

attığın videoda 2K çözünürlükte ancak ekran kartına yük bindiği için besler durumda. 1080p için ise Core i5 13400F atmışsın bu tezatlıktır.
Hem 2K hem de 1080p'de kullanılmış videolar attım. İkisini de izler misin? İkisinde de darboğaz yok.

Attığım 2 videoda da 13400F var, 13100F yok. Yanlış bakıyorsun. 13100F ile darboğaz yapabileceğini söyledim, 13400F ile değil. Mesajları karıştırıyorsun. Konu sahibi 13400F yapacağım demiş. Sen yorumunu 13100F'e göre yaptıysan sorun yok ama mesajında belirtmemişsin. Ortada bir tezgah falan yok. Senin eksikliğin, düzgün oku lütfen. Attığım videolarda 13400F var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı