T TemelDursun Femtopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #51 rofl dedi: Eki Görüntüle 1948398 Aksam kargoya verilmesini bekliyorum sahsen. Durum "Siparis Faturalaniyor" oldu. Vallahi iyi bir sistem yakaladik diyebilirim. Genişletmek için tıkla... UPS kargo demiştiniz sanırım. Saat 18:00'a kadar vakit var eğer geçerse diğer günün dağıtımına kalacak :/
rofl dedi: Eki Görüntüle 1948398 Aksam kargoya verilmesini bekliyorum sahsen. Durum "Siparis Faturalaniyor" oldu. Vallahi iyi bir sistem yakaladik diyebilirim. Genişletmek için tıkla... UPS kargo demiştiniz sanırım. Saat 18:00'a kadar vakit var eğer geçerse diğer günün dağıtımına kalacak :/
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 18 Eylül 2023 #52 TemelDursun dedi: UPS kargo demiştiniz sanırım. Saat 18:00'a kadar vakit var eğer geçerse diğer günün dağıtımına kalacak :/ Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum 7’ye kadar umutluyum. İstanbul-Bursa tek gunde gelir sanirim.
TemelDursun dedi: UPS kargo demiştiniz sanırım. Saat 18:00'a kadar vakit var eğer geçerse diğer günün dağıtımına kalacak :/ Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum 7’ye kadar umutluyum. İstanbul-Bursa tek gunde gelir sanirim.
Healthliker Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 291 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #53 Arkadaşlar ne olmuş bu fiyatlara ya? Stoku biten ürünlerin mi fiyatları arttı, genel bir artış mı?
19yunusemre Decapat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #54 Healthliker dedi: Arkadaşlar ne olmuş bu fiyatlara ya? Stoku biten ürünlerin mi fiyatları arttı, genel bir artış mı? Genişletmek için tıkla... Bende şimdi sen diyince baktım da fiyat uçmuş ve çoğu ürünün stoğu kalmamış 3 gün önce 19 bindi 29 bin olmuş sistem
Healthliker dedi: Arkadaşlar ne olmuş bu fiyatlara ya? Stoku biten ürünlerin mi fiyatları arttı, genel bir artış mı? Genişletmek için tıkla... Bende şimdi sen diyince baktım da fiyat uçmuş ve çoğu ürünün stoğu kalmamış 3 gün önce 19 bindi 29 bin olmuş sistem
T TemelDursun Femtopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #55 Healthliker dedi: Arkadaşlar ne olmuş bu fiyatlara ya? Stoku biten ürünlerin mi fiyatları arttı, genel bir artış mı? Genişletmek için tıkla... Okula dönüş kampanyası fln vardı ondan dolayı fiyatlar uygunaydı. Bu kadar fazla artış yaşanmasını pek çözemedim. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu ürün itopyada en ucuzlarından 10k veya 9k olması lazım bu bile 17k olmuş siz düşünün.
Healthliker dedi: Arkadaşlar ne olmuş bu fiyatlara ya? Stoku biten ürünlerin mi fiyatları arttı, genel bir artış mı? Genişletmek için tıkla... Okula dönüş kampanyası fln vardı ondan dolayı fiyatlar uygunaydı. Bu kadar fazla artış yaşanmasını pek çözemedim. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu ürün itopyada en ucuzlarından 10k veya 9k olması lazım bu bile 17k olmuş siz düşünün.
Healthliker Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 291 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #56 Sistem öneri konularında kartlar yeniden dağıtılacak anlaşılan. O değil ben de almayı düşünüyordum, sona kalan dona kaldı yine.
Sistem öneri konularında kartlar yeniden dağıtılacak anlaşılan. O değil ben de almayı düşünüyordum, sona kalan dona kaldı yine.
G GezginTurk Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #57 rofl dedi: Eki Görüntüle 1948398 Aksam kargoya verilmesini bekliyorum sahsen. Durum "Siparis Faturalaniyor" oldu. Vallahi iyi bir sistem yakaladik diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Şuan benim ki de bu şekilde.. bakalım 1-2 güne kargoya verirler herhalde
rofl dedi: Eki Görüntüle 1948398 Aksam kargoya verilmesini bekliyorum sahsen. Durum "Siparis Faturalaniyor" oldu. Vallahi iyi bir sistem yakaladik diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Şuan benim ki de bu şekilde.. bakalım 1-2 güne kargoya verirler herhalde
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 18 Eylül 2023 #58 Albayraks dedi: 4060 Ti. o işlemcide pek performanslı çalışacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Gözü kapalı bir şekilde parmağını oynatarak besler.
Albayraks dedi: 4060 Ti. o işlemcide pek performanslı çalışacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Gözü kapalı bir şekilde parmağını oynatarak besler.
G GezginTurk Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #59 rofl dedi: Bilgi icin sag olun. Lutfen herhangi bir gelismede bu konudan birbirimizi bilgilendirelim @GezginTurk Hocam UPS ile kargoya verildi. Genişletmek için tıkla... Kargoya verildiği görünüyor mu sizde..
rofl dedi: Bilgi icin sag olun. Lutfen herhangi bir gelismede bu konudan birbirimizi bilgilendirelim @GezginTurk Hocam UPS ile kargoya verildi. Genişletmek için tıkla... Kargoya verildiği görünüyor mu sizde..
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 18 Eylül 2023 #60 GezginTurk dedi: Kargoya verildiği görünüyor mu sizde.. Genişletmek için tıkla... Yok ben onu yanlis anlamisim direkt progress bar'a bakmistim maalesef iste ayni durumdayiz. Yarin verilir sanirim.
GezginTurk dedi: Kargoya verildiği görünüyor mu sizde.. Genişletmek için tıkla... Yok ben onu yanlis anlamisim direkt progress bar'a bakmistim maalesef iste ayni durumdayiz. Yarin verilir sanirim.