Erazer Defender 17 P1 vs Slayer X5t

Standım olmadığında bile 90 dereceye çıkması benim için sorun değil ancak laptop için olacağından yüksek sıcaklığa maruz bırakmam zaten oynadığım oyunlar CS,vali,pubg,Apex gibi düşük ayarlarda oynadığım rekabetçi oyunlar FPS fazla geldiği durumlarda bile limitlerimki gereksiz watt degerlerine cikmasin diye

HP de korkuyorum açıkçası, arkadaşımda omen17 bende omen15 var ve ikimizde de performans bakımından sorunlar oluşuyor. Durduk yere işlemcinin güç kesmesi vs. Undervolt denemelerine ragmen asla stabil olmadı çok can sıkıcı ve yorucuydu. Victus ile ilgili yorumları görünce az da olsa yorumlar aklımdan yine aynı sorunları yasarımı düşündüm o yüzden mesafeliyim
Hocam 1 ay önce 40 bin liraya Asus Tuf 4060 Acer Nitro 16 4060 gibi laptoplar bulunabiliyordu. Şimdi adam akıllı GameGaraj var onada stant gerekiyor ısınma problemi yaşamamak için. Bütçeyi zorlayıp MediaMark’tan Rog veya Tuf çekip kaçmak en iyisi.

HP den hiç memnun değilim o yüzden çok tereddütteyim. HP support hiçbir sorunumu cozemedi son 4 yıl icinde o yüzden tanılır olması çok etkilemiyor beni.
Yani hocam benim önerim GameGaraj. alınabilecek en f/p cihaz o şuan. Isınma problemide halledilebilir zaten forumda en çok önerilen cihaz olmasının sebebide bu.

Ekran kartı kaç W ve limit mevcut mu?
satıcı 200 demiş.

Victus ekran kartı 75w degerinde Max. Gamegaraj slayer x5t ve erazer 115w değerinde Max. Gamegaraj ve erazer arasındayım zaten victus falan hiç düşünmüyorum. HP den tecrubeliyim bu yüzden istemiyorum.

Victus ekran kartı 75w degerinde Max. Gamegaraj slayer x5t ve erazer 115w değerinde Max. Gamegaraj ve erazer arasındayım zaten victus falan hiç düşünmüyorum. HP den tecrubeliyim bu yüzden istemiyorum.
4060 li sistemleri bu 4070 mis pardon. Ama 4060 75 w diye biliyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı