Erazer Defender serisi nasıldır?

Vilgefortz

Hectopat
Katılım
9 Kasım 2020
Mesajlar
561
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu Erazer Defender 17 P1 laptopu almayı düşünüyorum ve fiyatı ile özellikleri iyi gibi ama internette kimse deputy serisinin 4050 ve 4060 kartlılar dışında incelemesini yapmamış. Hatta ilginç bir şekilde yabancı kanallarda bile bulamadım. Sizce fiyat, özellik olarak ve içinizden kullanan varsa, FPS ve sıcaklık değerleri, ekran kalitesi ve tepkime süresi gibi şeyler nasıldır? Kendi tecrübelerinizi aktarabilirseniz sevinirim.
 
Cihaz hakkinda deneyimim yok fakat biraz bakınca 4060 modeliyle aynı kasayı kullanması yüksek ihtimal geldi bana, ona bakıp çıkarım yapabilirsiniz. Erazer'ın kullandığı kasalar genelde iyi değil ve baktığınız cihaz hakkinda da bilgi bulamıyorsanız sırf ucuz diye yaklaşmanızı tavsiye etmem. Daha garanti modellere yönelin.
 
1 tane yorum inceleme bir şey bulamadım. Özelliklere göre fiyat fazla uygun kalıyor. 17.3 inç 2K 240 Hz ekran verip 115W RTX 5060 Ekran kartı ile 49000 TL fiyat fazla uygun görünüyor. Birinin el atıp inceleme paylaşması lazım. İnsan endişelenmeden edemiyor.

Bu arada kasasını ve benzer özelliklerini Monster'da buldum. Sanırım Tongfang kasalardan. Monster'daki kasaların aynısı gibi görünüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Yeni nesil Clevo kasa kullanıyor büyük ihtimallen, Clevo V360 serisi ile benzer tasarıma sahip zaten. Ortalama bir kasa, eskisi gibi çokta kötü değil bu kasalar. Alınabilir, şahsen 5050 Slayer R9T tercih ederdim fakat.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı