Erazer Deputy P90 RTX 4070 i7-13620H alınır mı?

Tenebris75

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen ay 44 bindi bu zam gelmiş. Donanımı ne kadar güçlü olsa da soğutması fazla iyi değil.

50000TL bandında bir laptop arıyorum. Bu bütçede 4070'li bir laptop görünce biraz şüphelendim. Erazer nasıldır alınır mı? Ürün linkini de bırakayım:

Alınmaz piyasadaki en berbat laptop.

Niye hocam bi açıklama yapsanız

Çok bilgili olmadığımdan kusra bakmayın ama laptop soğutucusu kullanırsam sıkıntı düzelmez mi
Mux yok ddr4 ram berbat soğutma.Komisyonlu youtube incelemelerine kanmayın.4070in aldığı timespy skoru herhangi bir 4060li laptopa azicik ocla elde edilebilir.Piyasadaki en kötü laptop budur.

50000TL bandında bir laptop arıyorum. Bu bütçede 4070'li bir laptop görünce biraz şüphelendim. Erazer nasıldır alınır mı? Ürün linkini de bırakayım:

Bütçe çıkarsa bunu alın Game Garaj Slayer R9T-5060 AMD Ryzen 9 8945HX RTX5060 16" 300Hz QHD FreeDos Oyuncu Laptop

Hepsiburada 9 ay vadesiz taksit yapiyor.

1 2 bin makul de 10 bin çıkması biraz zor hocam. Başka bir arkadaş çok kötü olduğunu söyleyip biraz şüpheye düşürdü de siz ne düşünüyorsunuz başlıktaki laptop hakkında?

Dediğim gibi o cihaz yük altında veya oyun oynarken ısınır Clevo kasa yani plastik kasa kullaniyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı