Erciyes Üniversitesi'nde hazırlıkta harç ücreti verilir mi?

iPatavatsizz

Kilopat
Bu sene erciyes üniversitesi'ni kazandım ve kayıt oldum, eğitim fakültesi'nde ders alacakken hazırlık sınıfı olduğumdan sistem bana ders kaydı yaptırmadı ve yabancı diller yüksekokulu'nda eğitim göreceğimi söyledi. Öğrenci işleri'nin sitesinde bu yılın harç ücretleri yayınlandı ve altında anlamadığım ekte gördüğünüz not var. Bu ne demek istemiş acaba? Ben de harç ödemeli miyim? Üniversite açmadı mesai saatleri bitti muhtemelen ve yarına kadar belki bilen biri vardır diye buraya yazıyorum. Bölümüm İngilizce öğretmenliği. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210928-165734_Chrome.jpg
    Screenshot_20210928-165734_Chrome.jpg
    134,1 KB · Görüntüleme: 76
İÖ olarak okuyorsanız kazandığınız fakültenin para miktarı kadar harç ödüyorsunuz. Bunun dışında bir yıl kalmış ve ikinci yılı olan öğrenciler de harç ödüyor. Muhtemelen harç ödemeniz gerekmemekte.

İÖ tam da dediğiniz gibi. Siz sabah/öğle giderken İÖ öğrencileri öğleden sonra/akşam gidiyor. Ben de bu yıl İnönü PC Müh İÖ kazandım ve yılda 2 defaya mahsus 900 küsur TL para ödüyorum. İÖ değilseniz aldırış etmeyin.

Peki İÖ olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim? Üniversiteye mi sorayım? Ya da hazırlıkta İÖ olayı da var mıdır?
Benim memleketin mühendisliği ha? Hayırlı olsun, başarılarınızın devamını dilerim. Ben de yakında Malatya'dan Kayseri'ye göçüyorum inşallah.

Peki İÖ olup olmadığımı nasıl öğrenebilirim?

Bunu yerleştirme sonuçlarından öğrenebilirsiniz. Örneğin aşağıdaki görsel bana ait.

1632852186016.png

İÖ değilseniz direkt olarak Bilgisayar Mühendisliği yazar. Eğer İÖ yazmıyorsa kafanıza hiçbir şeyi takmayın. Harç olayı olmaz sınıfta kalmadığınız sürece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı